BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Kluizen

Wilt u graag uw vertrouwelijke informatie of financiën goed opbergen? Wij bieden diverse kluizen aan. Zo hebben we brand en/of inbraak werende kluizen, documentkluizen, kassa- en computersafes en een …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Kluizen

Vragen over Kluizen?
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoor.

Kluizen

Wilt u graag uw vertrouwelijke informatie of financiën goed opbergen? Wij bieden diverse kluizen aan. Zo hebben we brand en/of inbraak werende kluizen, documentkluizen, kassa- en computersafes en een sleutelberging in ons assortiment. Dus twijfel niet en bekijk onze collectie eens. En koop een goede kluis voor uw documenten. Kassakluis Een kassakluis is een afstortkluis die door zijn kleine formaat perfect onder de toonbank bij de kassa opgehangen kan worden. In deze kluis kunt u meerdere malen per dag de kassa afromen, of biljetten van een hoog bedrag veilig opbergen. Deze kassakluizen kunnen goed verankerd worden naast de kassa, zodat het voor dieven lastig wordt om het geld uit de afroomkluis te stelen. Deze bescherming kan u veel schade besparen en vergt slechts een kleine investering. Documentenkluis Wanneer u al uw papieren administratie, belangrijke contracten en documenten tegen diefstal of brand wilt beschermen, raden wij een documentenkluis aan. Alle zakelijke documentenkluizen in ons assortimenten zijn gemaakt van de beste materialen om zo een optimale bescherming te bieden. Brandwerende kluis Bij brandwerende kluizen ligt de nadruk op het beschermen van eigendommen tegen hitte en brand. Deze kluizen zijn uitermate geschikt voor het opbergen van documenten zoals contracten, paspoorten en dossiers. Normaliter zijn brandkasten 60 minuten brandwerend voor papier en in sommige gevallen zelfs 120 minuten bij een temperatuur van ruim 600 graden Celsius.
Laptopkluis Laptopkluizen zijn geschikt voor het veilig opbergen van laptops, tablets en notebooks. Deze kluizen zijn extra breed uitgevoerd. Een laptopkluis wordt ook vaak gebruikt als hotelkluis, omdat laptops en iPads vaak de meest waardevolle eigendommen zijn die reigers bij zich hebben. Bij de laptopkluis is het mogelijk om deze te verankeren aan een muur of vloer. Sleutelkluis Sleutelkluizen zijn ontwikkeld voor veilige berging van sleutels. Ideaal voor autobedrijven, woningbeheerders, taxibedrijven en thuiszorg. De sleutelkluis kan worden verankerd aan de muur middels diverse bevestigingspunten. Bovendien worden de kluizen geleverd met verschillende aantallen haken. Er kan gekozen worden voor een kluis met een sleutelslot, mechanisch combinatieslot of elektronisch codeslot. Vragen? Wilt u advies over welke kluis voor u het meest geschikt is? Onze accountmanager John Provoost is beschikbaar om u van de benodigde gespecialiseerde informatie te voorzien en direct al uw vragen te beantwoorden. Bel voor een afspraak: 0118-630000.

Onze merken