BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Accessoires

Bij Weststrate kun u ook terecht voor accessoires. Voor kleine accessoires als een fotolijst, ventilator, boxen om spullen in op te bergen en een klok tot en met planten, een paraplubak, matten om uw …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Accessoires

Project

De ruimtelijkheid, de afwerking en inrichting van het nieuwe atrium in het ziekenhuis maken het wachten minder onaangenaam. 

Vragen over Accessoires?
Neem contact op met Lotte van den Nieuwendijk onze verkoop binnendienst meubilair.

Accessoires

Bij Weststrate kun u ook terecht voor accessoires. Voor kleine accessoires als een fotolijst, ventilator, boxen om spullen in op te bergen en een klok tot en met planten, een paraplubak, matten om uw vloer te beschermen en een grote kapstok. Voor overige accessoires kunt u terecht in de categorie ‘Overig’. Accessoires kunnen bijdragen aan een fijne werkomgeving en daarnaast zijn ze vaak ook functioneel. Zo draagt een fotolijst bijvoorbeeld bij aan een fijne werkomgeving. Foto’s wekken vaak herinneringen op, dus het is goed om foto’s die voor u belangrijk zijn dicht bij u te houden. Natuurlijk is het dan wel van belang dat deze foto’s veilig worden bewaard en mooi worden weergegeven. Dit is mogelijk met de fotolijsten die Weststrate levert. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben ondanks de minimalistische vorm toch een decent design. Voor een gezellige inrichting van uw kantoor kunt u ook planten plaatsen. Planten zijn een mooie, groene toevoeging aan de werkruimte en brengt een vrolijke sfeer met zich mee. Er zijn zowel staande planten als hangplanten beschikbaar in ons assortiment. Raadpleeg ons assortiment voor de beschikbare planten. Een accessoire dat ook niet kan missen is een kapstok. Voor kleine wandkapstokken tot en met grote garderoberekken kunt u bij Weststrate terecht. In de grootte en kleur van de kapstokken zit veel variatie. Op deze manier vindt u altijd een geschikte kapstok. Meer informatie over een kapstok kunt u vinden zodra u op de desbetreffende kapstok klikt. Een accessoire dat zowel functioneel als een eyecatcher kan zijn is een klok. Bij Weststrate hebben we klokken in ons assortiment die een relatief simpel uiterlijk hebben, maar ook een klok met een mooi 3D design. Voor meer informatie over de klokken kunt u terecht in de categorie ‘Klok’.

Voor een goede ventilatie op kantoor biedt een ventilator de oplossing. De ventilatoren die Weststrate levert bieden plaatselijke verkoeling en deze zijn in te stellen op drie verschillende standen. Ook is het mogelijk om de ventilatoren deels te laten draaien, zodat er een variabele luchtstroom aanwezig is. De ventilatoren zijn geruisloos en zorgen dus niet voor geluidsoverlast. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar, een met een diameter van 30 centimeter en een met een diameter van 40 centimeter. De eerste uitvoering is beschikbaar in de kleur wit en de tweede uitvoering in de kleuren wit, lichtgrijs en zwart. De stabiele voet en de thermisch beveiligde motor zorgen ervoor dat de ventilatoren veilig in gebruik te nemen zijn. Mocht het nou regenen in plaats van warm weer zijn, dan is er eerder een paraplubak nodig dan een ventilator. Ook deze accessoire levert Weststrate. Deze zijn te koop in de kleuren rood, zwart en chroom. Daarnaast heeft u de keuze uit een geperforeerde paraplubak of een zonder gaatjes aan de buitenkant. De paraplubakken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit geborsteld staal. Paraplurekken zijn ook een accessoire die wij leveren. Deze kunnen in een garderoberek worden geplaatst. Dit zorgt voor nog meer ruimtebesparing. Naast een gebrek aan ruimte is een beschadiging aan de vloer ook ongewenst. Hiervoor leveren wij speciale matten die beschikbaar zijn in een soort voor een harde vloer en een soort voor op vloerbedekking. Deze matten beschermen uw vloer tegen een beschadiging aan de vloer door bijvoorbeeld de wielen van uw bureaustoel. De matten zorgen ervoor dat uw vloer in de staat blijft zoals hij momenteel is. Naast de speciale matten voor onder bureaustoelen leveren wij ook een inloopmat. Een inloopmat is altijd handig en eigenlijk onmisbaar bij elke voordeur. Een accessoire dat bijdraagt aan ruimtebesparing is een opbergbox. Documenten die niet per direct meer nodig zijn kunnen hierin worden opgeslagen. Er zijn verschillende opbergboxen beschikbaar. Hiervoor kunt u de categorie ‘Opbergbox’ bekijken in de categorie ‘Opbergen’. Naast opbergboxen beschikt ons assortiment ook over tijdschriften opbergsystemen. Deze zijn geproduceerd op A4-formaat en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en van verschillende merken. Op de manier is er altijd een tijdschriften opbergsysteem dat geschikt is voor u. Als laatste hebben we accessoires die niet binnen de bovenstaande categorieën vallen. Deze vallen onder de categorie ‘Overig’.

Onze merken