BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Verlichting

De juiste verlichting kan bijdragen aan een fijne werksfeer. Het assortiment van Weststrate beschikt over verschillende soorten armaturen en lampen. Binnen de categorie armaturen vallen bureaulampen, …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Verlichting

Project

De ruimtelijkheid, de afwerking en inrichting van het nieuwe atrium in het ziekenhuis maken het wachten minder onaangenaam. 

Vragen over Verlichting?
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.

Verlichting

De juiste verlichting kan bijdragen aan een fijne werksfeer. Het assortiment van Weststrate beschikt over verschillende soorten armaturen en lampen. Binnen de categorie armaturen vallen bureaulampen, plafondlampen en vloerlampen. Een bureaulamp is altijd handig. Door het verschil in prijsklassen en leverbare kleuren is er altijd wel een geschikte bureaulamp te vinden voor u en uw collega’s. De meeste bureaulampen zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit of zilver. Daarnaast is het mogelijk om een bureaulamp te kopen met een spaarlamp, een halogeenlamp of een (dimbare) LED Lamp. De bureaulampen beschikken over geen, een of meerdere draaipunten. Naast een bureaulamp is een plafondlamp ook altijd waardevol. De plafondlampen die u kunt kopen bij Weststrate hebben een laag energieverbuik en een lange levensduur. Dit komt door het energlielabel A dat de plafondlampen hebben. Door het gebruikmaken van de plafondlampen die wij aanbieden bespaart u tot 90% op energie- en onderhoudskosten. De lichtkleur van de plafondlampen is 2700K. Dit zorgt voor een zeer warme, witte kleur. Daarnaast zijn de plafondlampen helder en helaas niet dimbaar. De vloerlampen van Weststrate zijn ideaal voor bij u thuis of op kantoor. Vloerlampen bieden de mogelijkheid om op verschillende plekken voor licht te zorgen, omdat deze lampen geen vaste plek hoeven te hebben en gemakkelijk verplaatsbaar zijn. De vloerlampen die wij leveren zijn ca. 190 centimeter hoog en staan goed door de stevige voet. Zo kan de vloerlamp niet zomaar omvallen.

Naast de armaturen hebben wij ook de categorie lampen. Hier vallen de halogeenlamp, LED Lamp en spaarlamp onder. Een halogeenlamp is een lamp waarvan de ballon is gevuld met een bepaald soort gas onder hoge druk. Dit zorgt voor een hoger rendement dan bij een ouderwetse gloeilamp. De halogeenlampen die Weststrate levert zijn te koop in verschillende sterktes en fittingen. Daarnaast zijn de halogeenlampen dimbaar. Op deze manier kan de verlichting worden aangepast naar de wensen van de gebruiker om een bepaalde sfeer te creëren. Een lamp met meer rendement dan een halogeenlamp is een LED Lamp. Een LED Lamp beschikt over een combinatie van energiezuinigheid, een lange levensduur, goede kwaliteit, schokbestendigheid en een korte opstarttijd. Tegenwoordig zijn LED Lampen ook dimbaar en daarnaast zijn ze bij ons beschikbaar in verschillende soorten fittingen. Zo vindt u altijd de geschikte LED Lamp voor op kantoor of thuis. Een ander soort lamp dat wij leveren is een spaarlamp. Voor een lamp met een laag energieverbruik en een lange levensduur kunt u voor een spaarlamp kiezen. Naast deze twee voordelen zijn er veel kleurvariaties mogelijk in de kleur wit. Zo kunt u de verlichting van de spaarlamp aanpassen aan de sfeer die u wil creëren. De spaarlampen die wij leveren zijn van het merk Philips, en zijn net als de andere lampen in verschillende fittingen te koop. Voor meer informatie over een lamp kunt u op de desbetreffende lamp klikken.

Onze merken