BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
Weststrate 90 jaar
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Wij zijn jarig!

Weststrate bestaat 90 jaar! We zijn jarig en dat vieren we samen. In 2024 blikken wij dankbaar en trots terug op de afgelopen 90 jaar. In een tijd vol innovatie en veranderingen in de wereld, hebben we mede dankzij de loyaliteit van jou als klant en de tomeloze inzet van ons team koers weten te houden.
En daarom vieren we het samen! Met mooie jubileumacties en feestelijke activiteiten, waarbij we de verschillende divisies van Weststrate onder de aandacht brengen. Bekijk ze hieronder!

 

LET OP: vrijdag 14 juni is Weststrate gesloten i.v.m. ons personeelsfeestje. Houd hier rekening mee met je bestellingen en showroombezoeken. Vragen? Neem contact op met je accountmanager of onze klantenservice.

Weststrate door de tijd

Oorspronkelijk begon het allemaal in Wemeldinge, waar in 1934 J.A. Weststrate een bedrijf startte in papier en karton. Na 20 jaar werd Wemeldinge ingewisseld voor Middelburg, waar we bijna 20 jaar gevestigd waren aan de Rouaanse Kaai. Daarna nam de volgende generatie Weststrate met Piet, Jan en Bram het bedrijf over. Er volgden nog twee verhuizingen binnen Middelburg, waarna Weststrate sinds 2004 gevestigd is op de huidige locatie op de Herculesweg in Middelburg.
In 1997 trad Rob Jeras toe tot de firma en in 2004 ook Krijno Davidse. In de jaren daarna gaan de drie gebroeders Weststrate met pensioen. In 2008 wordt het magazijn flink vergroot en sinds 2014 is daar de locatie aan de Anodeweg bijgekomen met een enorme opslagcapaciteit waardoor Weststrate nog efficiënter kan opereren.