Nieuws

COVID-19: update gevolgen en maatregelen

09-06-2020 - Auteur: Weststrate Admin

Weststrate volgt de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus op de voet en houdt zich aan de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden met succes een aantal aanvullende maatregelen in werking gesteld.

We geven u via dit nieuwsbericht graag een update over de huidige situatie en ontwikkelingen bij Weststrate.

Voorraad en bestellingen
Onze voorraadpositie met betrekking tot PBM en hygiëne artikelen is in de laatste maanden verbeterd. De artikelen in onze webshop geven een actuele voorraadstatus aan. We streven ernaar om onze klanten te blijven beleveren, conform het normale bestelpatroon.

Wij denken als Weststrate graag met u mee en delen handige informatie, tips en praktische tools. Op deze pagina vindt u alles wat relevant is rondom COVID-19.

Showroom
Onze showroom in Middelburg is nog steeds geopend. We hanteren vloermarkeringen om klanten te wijzen op de anderhalve meter afstand en hygiëneschermen om onze baliemedewerkers en klanten te beschermen.

Onze medewerkers plaatsen uw bestelling op de balie waarna u contactloos kunt betalen en de goederen mee kunt nemen. Uiteraard kunt u ook via onze webshop uw bestelling plaatsen, of telefonisch via 0118-630000.

Richtlijnen kantoren
Een deel van onze medewerkers werkt vanaf thuis en een deel op ons kantoor in Middelburg. Op kantoor hanteren we de gestelde RIVM-richtlijnen, waaronder het respecteren van de anderhalve meter, meerdaags reinigen van apparatuur, deurklinken etc. Fysieke vergadering zijn mogelijk in onze vergaderruimtes, waar we markeringen hebben aangebracht om de anderhalve meter afstand te kunnen handhaven.

Klantbezoek
Uiteraard respecteren ook onze accountmanagers, chauffeurs en monteurs de maatregelen tijdens bezoek aan onze klanten.

Bereikbaarheid en vragen
We beseffen dat we in een bijzondere situatie zitten die wellicht nog extra ragen oproept. Vanzelfsprekend staan al onze collega’s klaar om u te helpen. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar. Onze accountmanagers staan paraat om uw vragen te beantwoorden.

 

Wij danken u voor uw begrip.

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm