Nieuws

Update 14/1: gevolgen en maatregelen omtrent coronavirus

09-06-2020 - Auteur: Weststrate

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden we het belangrijk u verder te informeren over de gevolgen én bijbehorende maatregelen die we hebben getroffen.

Montage meubilair
Vooraf zullen we checken of de levering/plaatsing kan doorgaan. Wij hebben de monteurs gevraagd geen handen meer te geven en ook gepaste afstand te houden en vaker hun handen te wassen. Als de monteurs ziekte verschijnselen hebben zullen ze helaas niet kunnen monteren. Mocht u als klant geconstateerde Corona hebben, geeft u dat dan aan zodat wij de montage op een ander moment kunnen inplannen.

Aflevering goederen magazijnen
Voor de aflevering van goederen op onze magazijnlocaties gelden speciale instructies. Bij ons magazijn aan de Herculesweg vragen wij chauffeurs te lossen voor de roldeur met pakbon. Aan de Anodeweg zorgt de chauffeur dat er gelost kan worden, waarna onze medewerker zelf de goederen zullen lossen. De chauffeur kan de bijbehorende pakbon aanbieden in de ‘sluis’.

Bezorging goederen door Weststrate  
Onze chauffeurs kunnen het pakket nu niet overhandigen, wij zetten daarom de goederen voor u neer. Indien het nodig is dat de pakbon wordt afgetekend doen zij dit voor u. De kans op het overdragen van het virus via pakketten is volgens het RIVM heel klein. Onze chauffeurs nemen de hygiënemaatregelen in acht en desinfecteren hun handen om dit tot een minimum te beperken.

Showroom
De showroom is open voor aankopen door bedrijven (business-to-business: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/winkelen).

Bij voorkeur wordt de bestelling vooraf geplaatst zodat wij de bestelling voor u gereed kunnen maken. Dit om te voorkomen dat u moet wachten op de bestelling en ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk in de showroom aanwezig zijn. Wij zetten de bestelling voor u klaar. We vragen u bij bezoek een mondmasker te dragen, gepaste afstand te houden en uitsluitend met PIN en bij voorkeur contactloos te betalen.  De openingstijden van onze showroom in Middelburg blijven onveranderd (maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00u)

Bereikbaarheid en vragen
We beseffen dat we in een bijzondere situatie zitten en begrijpen dat dit wellicht vragen oproept. Vanzelfsprekend staan al onze collega’s klaar om u te helpen. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar. Onze accountmanagers staan paraat om uw vragen te beantwoorden. Wij doen ons uiterste best u zo spoedig mogelijk van antwoord te voorzien.

Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die van invloed kunnen zijn op de orderuitlevering, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten. Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Wij danken u voor uw begrip en geduld.

© 2022 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm