3D ontwerp projectinrichting

Raak geïnspireerd met een gratis 3D ontwerp op maat

Een kantoorinrichting geeft een uitstraling naar je medewerkers en je klanten. Weststrate werkt graag mee aan deze beleving en verrast je met een inspirerend 3D ontwerp. Benieuwd? Neem contact met ons op en ontmoet onze specialisten op locatie of in onze showroom.

Waarom een 3D tekening?

Welke kantoormeubelen, ergonomische hulpmiddelen en kleuren zijn er allemaal mogelijk? En hoe deel je een nieuw kantoor zo efficiënt mogelijk in?

Weststrate werkt op het gebied van kantoormeubilair samen met verschillende partners. Hierdoor beschikken wij over een ruim aanbod, die perfect aansluit bij de realisatie van je kantoorinrichting. Daarnaast denken wij mee op het gebied van duurzaamheid, akoestiek, cable management, vitaliteit en ergonomie.

Voordelen van een goed ingerichte werkplek

De voordelen bij een goed ingerichte werkplek:

  • Personeel kan optimaal werken
  • Inspirerende werkomgeving
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Lager ziekteverzuim
  • Tevreden personeel
  • Tijdsbesparing

Wat hebben we van je nodig?

Om te beginnen zijn de afmetingen van het kantoor van belang. Wij ontvangen dan ook graag de actuele maten of een plattegrond (DWG of PDF) van de desbetreffende ruimte. Wanneer je niet over deze documenten beschikt, kunnen wij zelf op locatie de maten inmeten.

Hoe ziet het eindresultaat eruit na een 3D ontwerp?

Wij snappen dat je nieuwsgierig bent geworden. Graag laten we je onze gerealiseerde projecten zien. Neem een kijkje op onze projectpagina met een klik op de volgende link

Laat je door Weststrate inspireren en vul je contactgegevens in

Wij nemen graag al het werk uit handen en zijn gemotiveerd om aan de slag te gaan met jouw leuke ideeën! Kom langs in onze showroom of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm