Brievenbusdozen laten bedrukken

Brievenbusdozen met bedrukking

Een bedrukte brievenbusdoos is leuke manier om je klanten kennis te laten maken met jouw merk of winkel. Als verpakkingsspecialist hebben wij al veel verzenddozen mogen bedrukken voor diverse bedrijven.

Brievenbusdozen zijn erkrijgbaar in ontzettend veel verschillende vormen, zo kun je denken aan verschillende soorten sluitingen, verschillende kartondiktes, en uiteraard verschillende formaten. Ze zijn bovendien in elk mogelijk ontwerp te bedrukken.

Bedrukte brievenbusdozen bestellen

Wij leveren graag maatwerk. En met maatwerk bedoelen we dat we je een passend voorstel doen. Soms is het niet reëel om te kiezen voor een fullcolour bedrukte brievenbusdoos, dit gaat namelijk over grotere aantallen.

Kleine aantallen
Ook bij kleine hoeveelheden leveren we nog steeds graag maatwerk. We maken dan bijvoorbeeld een mooie stempel die ervoor zorgt dat de brievenbusdoos ineens een gepersonaliseerde en professionele uitstraling krijgt. Op deze manier bieden we iedere webshop eigenaar de mogelijkheid om bedrukte verzenddozen te gebruiken.

Digitaal ontwerp
Op basis van jouw logo of merknaam ontvang je een digitaal ontwerp. Zo weet je altijd snel hoe het eindresultaat van jouw bedrukte doos er uit komt te zien.

Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespeken. Onze specialisten helpen u graag verder.

Specialist

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm