Brievenbusdozen laten bedrukken

Als eigenaar van een webshop ontkom je er bijna niet aan: brievenbusdoosjes. Je zult brievenbusdoosjes of brievenbusdozen nodig hebben om jouw producten te verzenden naar je klanten. Een bedrukte brievenbusdoos is daarnaast een leuke manier om je klanten kennis te laten maken met jouw merk. Bij het vinden van de bedrukte brievenbusdoos ziet de ontvanger namelijk direct jouw bedrijfsnaam. Brievenbusdozen zijn in elk mogelijk ontwerp te bedrukken. Zo krijgt jouw bedrukte brievenbusdoos een passende en unieke uitstraling! Als verpakkingsspecialist hebben wij al veel verzenddozen mogen bedrukken voor diverse bedrijven, bestel dus jouw bedrukte brievenbusdozen bij Weststrate!

Bedrukte brievenbusdozen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende vormen, zo kun je denken aan verschillende soorten sluitingen, verschillende kartondiktes, en uiteraard verschillende formaten.

Om te beginnen met de verschillende sluitingen van de bedrukte brievenbusdozen. Er zijn dozen verkrijgbaar die een stevige plakrand hebben. Zo hoef je bij het inpakken van de bedrukte brievenbusdoos niet meer in de weer te zijn met plakband. Kies je ervoor om een bedrukte brievenbusdoos te nemen zonder plakrand, dan kun je weer gebruik maken van een bedrukte tape. Dit kost iets meer tijd, maar het geeft weer een nieuwe mogelijkheid om jouw bedrukte brievenbusdoos nét die extra persoonlijke touch te geven.

Sommige bedrukte brievenbusdozen mogen gemaakt worden van dun karton. Dun karton bespaart wat gewicht en als het artikel dat verzonden moet worden uit zichzelf stevig genoeg is, is dik karton niet altijd nodig. In andere gevallen kan het soms verstandiger zijn wél te kiezen voor stevig karton. Dit biedt meer bescherming aan het artikel en zorgt ervoor dat jouw product altijd intact aankomt.

Wij leveren graag maatwerk. En met maatwerk bedoelen we dat we graag iedere webshopeigenaar een passend voorstel doen. Soms is het niet reëel om te kiezen voor een fullcolour bedrukte brievenbusdoos, dit gaat namelijk over grotere aantallen. Ook bij kleine hoeveelheden leveren we nog steeds graag maatwerk. We maken dan bijvoorbeeld een mooie stempel die ervoor zorgt dat de brievenbusdoos ineens een gepersonaliseerde en professionele uitstraling krijgt. Op deze manier bieden we iedere webshop eigenaar de mogelijkheid om bedrukte verzenddozen te gebruiken.

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw bedrukte brievenbusdozen eruit komen te zien, wanneer je de bedrukte brievenbusdozen ontvangt en wat de kosten ervan zijn. Nadat je een bericht hebt verstuurd ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons. Daarnaast kunnen we een digitaal ontwerp voor je maken. Op basis van jouw logo of merknaam ontvang je een digitaal ontwerp. Zo weet je altijd snel hoe het eindresultaat van jouw bedrukte tas er uit komt te zien.

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm