Voorraad op afroep

Weststrate is een veelzijdig bedrijf. Of het nu gaat om het leveren van 100.000 bedrukte koffiebekers, 20.000 rollen bedrukt tape of een partij bedrukte dozen, wij deinzen er niet voor terug. Zo leveren we aan ontzettend veel verschillende bedrijven bedrukt tape of bedrukte dozen. Vaak geldt: hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per stuk wordt. Er kan zich dan echter wel een probleem voordoen waar in eerste instantie misschien geen rekening mee wordt gehouden: een gebrek aan opslagruimte voor de goederen. Niet ieder bedrijf heeft zomaar plek voor een pallet gevuld met verpakkingsmateriaal. Gelukkig bieden wij voorraad op afroep.

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om genoeg ruimte te vinden. Wij denken met u mee en daarom bieden we opslagruimte op afroepbasis. Omdat we beschikken over meer dan 20.000 palletplaatsen hebben we de mogelijkheid om opslag te bieden aan bedrijven die zelf maar een beperkte opslagruimte hebben. Zo kunnen ook kleinere bedrijven profiteren van schaalvoordeel zonder in de knoop te komen met hun eigen opslagruimte. Zo zorgen we voor top verpakkingsmateriaal en hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag ervan. Doordat we rechtstreeks kunnen leveren vanuit onze magazijnen kunnen we voldoen aan bedrijven die het Just in Time Management systeem hebben geïmplementeerd.  Voor verschillende bedrijven hebben we op deze manier al inpakpapier, dozen, tassen, bekers en ander verpakkingsmateriaal mogen leveren.

Het opslaan van goederen op afroepbasis gebeurt in onze grote magazijnen. Omdat we goede contacten hebben met diverse vervoerders, en omdat we een arsenaal aan eigen vrachtauto’s hebben kunnen we snel leveren. Goederenopslag bij Weststrate zorgt ervoor dat uw goederen veilig opgeslagen worden. Onze magazijnen zijn overdekt en beschikken over verschillende certificaten waaronder het ISO 22000 certificaat, dit certificaat toont aan dat we de voedselveiligheidsrisico’s beheersen met ons uitgebreide assortiment artikelen voor de voedingsmiddelenindustrie. Door alle certificaten bent u er zeker van dat de goederen veilig opgeslagen worden. Dit geldt ook voor goederen zoals verpakkingsmaterialen voor in de horeca die wij in onze magazijnen mogen opslaan.  De goederenopslag op afroepbasis kan dus in ontzettend veel gevallen van pas komen.

 

Ziet u dat de huidige voorraad op begint te raken? Via onze webshop zorgen we ervoor dat u de producten gemakkelijk kunt bestellen. Zo hoeft u niet moeilijk te doen met formulieren of faxen of andere mogelijkheden om de producten te bestellen. We doen er alles aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u!

Door onze magazijnen slim in te zetten kunnen we dus ook uw voorraad houden. Bijkomend voordeel is dat we goed kunnen inzien hoe veel voorraad er over is. Zo kunnen we tijdig aan de bel trekken en nieuwe producten bestellen bij onze leveranciers. Zo weet u zeker dat er altijd voldoende producten op voorraad zijn.

Het uitbesteden van uw voorraad is dus de ideale manier om te profiteren van voordeel, zonder in te leveren op opslagruimte!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm