Presentatiekoffers

Presentatiekoffers zijn een ideale manier om je producten op iedere locatie op de best mogelijke manier te presenteren. Ook als luxe geschenkverpakking is de presentatiekoffer uitermate geschikt, de luxe doos leent zich om bijzondere producten in te verpakken en is dan bedoeld als bewaardoos, zoals de Limited Edition Zeeuwse Knop doos van ontwerpster Tinka Leene. Daarnaast kan een presentatiekoffer gebruikt worden voor het bewaren van dure onderdelen of instrumenten.

De presentatiekoffer kan naar eigen ontwerp gemaakt en inricht worden, in de gewenste afmetingen en met een interieur op maat. Bijvoorbeeld een schuiminterieur met uitsparingen voor uw producten en samples of een kartonnen inlay. Voorzien van handvat is de koffer gemakkelijk mee te nemen en diverse mogelijkheden om de koffer te sluiten bijvoorbeeld door middel van een drukknoop, klitteband of een magneetsluiting kunnen naar eigen wens gekozen worden. De volledige koffer is te bedrukken met de huisstijl van je bedrijf, zo heeft iedere presentatiekoffer een unieke ‘look en feel’. Een bijzonder extra element om toe te voegen is een videokaart met een bedrijfsfilm of demonstratievideo. 

Het  is mogelijk om de doos te voorzien van speciale afwerkingen, zo zijn uitsparingen mogelijk of kan de doos voorzien worden van een luxe bedrukking zoals een spotlak, preeg of gravure. Bijzondere afwerkingen geven de doos een luxe uitstraling.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm