Printer lease, huren of kopen?

Weststrate, alles voor kantoor. Daarmee bedoelen we dan ook echt alles voor kantoor. Van pennen en markers tot kantoorapparatuur: wij kunnen u voorzien van al deze producten. Bij Weststrate houden we ervan om werk uit handen te nemen waar mogelijk. We merkten dat veel bedrijven het lastig vinden om een goede printer aan te schaffen die niet te duur is en toch aan alle eisen voldoet. Als kantoorleverancier helpen we graag bij het kiezen van een juiste printer. Een printer leasen of kopen? Dan bent u bij Weststrate aan het jusite adres!

Wat veel bedrijven niet weten is dat het soms erg aantrekkelijk kan zijn om een printer of multifunctional aan te schaffen op basis van een service contract. Een service contract is erg aantrekkelijk voor bedrijven. Dit is dus als het ware een printer leasen. Het grote voordeel van een printer leasen is dat alle kosten voor het printen opgenomen worden in het contract. Zo hoeft u niet in 1 keer een hoog bedrag te betalen voor de printer zelf, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer er iets stuk gaat. Reparaties, service en onderhoud maken deel uit van het servicecontract. De servicecontracten kunnen opgesteld oworden voor elke organisatie, of het nu gaat om eenmanszaken of bedrijven met meerdere vestigingen en met meerdere printers per vestiging, er is altijd een servicecontract dat aan uw eisen voldoet. Een printer leasen is dus de ideale manier om multifunctionls aan te schaffen voor een bedrijf!

Zodra u een servicecontract afsluit krijgt u per kwartaal een afrekening van het aantal gemaakte afdrukken. Alle supplies en overige verbruiksmaterialen van de machine zijn opgenomen in het contract. Zo zorgen wij ervoor dat u met 1 contract zorgeloos kunt printen. De multifunctionals die wij leveren zijn nieuwe apparaten van gerenommeerde merken. Omdat we merkonafhankelijk dealer van multifunctoinals en printers zijn kunnen we een eerlijk en onafhankelijk advies geven over de printers en multifunctionals. Zo kijken we naar elke losse situatie en zorgen we ervoor dat we met een passende aanbieding komen. Door per situatie te kijken wat de wensen zijn kunnen we goed in kaart brengen welke multifunctional aan de eisen voldoet. Nadat we een passend advies hebben uitgebracht zal duidelijk worden welke printers er uiteindelijk gekozen zullen worden. Ook de levering en installatie van de apparaten verzorgen wij. Een printer leasen bij Weststrate betekent dat u zich echt alleen hoeft bezig houden met het printen, de rest regelen wij.

Dus gaat u een printer lease, huiren of kopen? Neem contact met ons op en bij lopen gaag de mogelijkheden met u door!

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm