Trays en Displays

Als presentatiemogelijkheid is een display de perfecte oplossing. Een display biedt ruimte aan individuele verpakkingen en is bij uitstek geschikt als verkoopmodule in een winkel. Het doosje kan op een speciale manier worden geopend waardoor het direct de functie van display kan innemen. Met een kopkaart kan het product tevens actiematig worden aangeboden.

Trays van golfkarton en massief karton worden gebruikt voor het transport van meerdere kleinere producten en vervullen in sommige gevallen ook direct een displayfunctie. Een voorbeeld van een trays met displayfunctie zijn trays met portieverpakkingen zoals desserts. Dit soort trays zie je vaak terug in supermarkten en winkels. Door er een branding bedrukking aan toe te voegen kunnen de trays direct in de winkel worden geplaatst en de toegang tot producten maar ook het vakkenvullen makkelijker maken.Trays worden ook gebruikt voor het transport en presenteren van losse producten zoals fruit en groente op de markt. Een voorbeeld van een draagtray zijn de trays die ingezet worden in de horeca en op festivals om meerdere glazen in een keer te kunnen vervoeren. De tray zorgt ervoor dat producten efficienter worden verwerkt en vervoerd.

Trays worden ontworpen op de maat die bij de product(en) past en kunnen zo worden gemaakt dat ze bij handmatige, semi-automatische en automatische verpakkingsverwerking kunnen worden ingezet. Wanneer een tray bestand moet zijn tegen specifieke omgevingsveranderingen kunnen we leveren volgens de specificaties waaraan de verpakking moet voldoen, hierbij kan gedacht worden aan vocht en wisselende temperaturen. 

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm