WePresent: Het ideale presenteersysteem

We hebben het allemaal wel eens gehad: je hebt veel tijd gestoken in een presentatie, maar zodra je de presentatie moet geven lukt het niet om je laptop aan te sluiten op het grote scherm. Per ongeluk een kabeltje vergeten, geen goede verbinding of een laptop die toevallig nét niet het juiste systeem ondersteunt. Vervelend, je presentatie geven vanaf je laptop geeft niet het effect waar je op had gehoopt.  Zonde van alle tijd die je in de presentatie hebt gestopt.

Gelukkig is er een systeem die dit probleem voorgoed verleden tijd maakt: WePresent van Barco . WePresent is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je vanaf elke laptop gemakkelijk verbinding kunt maken met het grote scherm. Met dit presentatiesysteem hoef je écht nooit meer moeilijk te doen met het maken van een draadloze verbinding tussen jouw device en het beeldscherm.

Werkt WePresent met elk systeem?
Ja, WePresent is ontwikkeld om met alle sustemen te werken. PC, Mac, Tablet of mobiele telefoon: in een paar seconden maak je draadloos verbinding met iedere display of projector.

We bieden drie verschillende versies van de WePresent aan. De 1000P, de 1600W en de 2100CS. Van de drie is de 1000P het instapmodel en de 2100CS het high-end model, de 1600W valt tussen de twee modellen in. De drie modellen verschillen in hun capaciteiten zo kan de 1600W alles wat de 1000P kan maar zijn functies zoals digital whiteboard, power over ethernet en digitaal annoteren toegevoegd. De 2100CS doet daar nog een schepje bovenop en biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van Chromecast en Apple TV.

Het WePresent systeem leer je het beste kennen door er mee te werken. In een mum van tijd  merk je dat het presentatiesysteem inderdaad doet wat het belooft. Wij laten je graag kennis maken met WePresent. Neem contact op met onze specialist Ilona of Sietse en zij laten je alle ins en outs van het systeem zien!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm