Dozen laten bedrukken

Bedrukte dozen met jouw logo

Weststrate is hét bedrijf voor het bestellen van bedrukte dozen. Dozen laten bedrukken is een hele goede manier om extra aandacht te krijgen voor je merk, organisatie of bedrijf. Voor bijvoorbeeld een webshop zijn bedrukte dozen ideaal. Vanaf het moment dat het doosje binnenkomt bij de ontvanger is de bedrukte doos een moment waarop je in contact kunt staan met de klant. Een leuke boodschap, een slogan of een bedrijfslogo: alles is mogelijk wanneer je kiest voor het laten bedrukken van dozen.

 

Dozen laten bedrukken kan van pas komen in heel veel situaties en niet alleen bij het verzenden van goederen. Een bedrukte doos hoeft namelijk niet alleen ingezet worden bij het verzenden van een product. Dozen laten bedrukken kan ook erg goed van pas komen bij het verpakken van producten. Met bedrukte dozen kun je namelijk  presenteren, verkopen, of verzenden. Relatiegeschenken komen ook een stuk interessanter over wanneer ze gegeven worden in een mooie, op maat gemaakte, bedrukte doos.

Het juiste formaat voor het doosje is belangrijk wanneer je kiest voor het bedrukken van doosjes. Heb je brievenbusdoosjes nodig, of passen de producten alleen in een postdoos? De keus voor de juiste doos ligt misschien voor de hand, maar is erg belangrijk. De bedrukking hangt namelijk af van de soort doos die je kiest. Een klein doosje betekent niet dat je er minder mee kunt, kleine doosjes zijn ideaal om op te laten bedrukken met leuke prints, teksten of logo’s om je product of pakket op een originele manier te verzenden.

Weststrate heeft in de loop der jaren al ontzettend veel dozen laten bedrukken. Hierdoor kunnen we met recht zeggen: ‘wij weten alle fijne kneepjes van het vak’. Of je nu kiest voor een fullcolour-bedrukte doos, of een doos met een bedrukking die bestaat uit 1 kleur, Weststrate heeft altijd goede ideeën en bovenal: geweldig resultaat. Door de jaren heen hebben we een flink aantal dozen laten bedrukken. In onze speciaal ingerichte sampleroom kun je inspiratie opdoen uit de meest bijzondere bedrukte dozen. Op basis van al deze verschillende soorten bedrukte dozen maken we voor elke situatie een bijzondere en passende doos.

Een kleine selectie klanten waarvoor wij dozen bedrukken

Dozen laten bedrukken betekent bij Weststrate meer dan een bedrukking op een standaard doosje zetten. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor volledige maat-oplossingen. Onze kracht zit hem in het feit dat we maatwerk leveren. Een bijzondere doos die afwijkt van normale afmetingen of een doos van een bijzonder soort karton; voor elk product zoeken we de beste oplossing. We gaan verder dan het kiezen van een standaard bedrukking op een standaard doos. Dit wordt bevestigd door de projecten die we in het verleden al afgerond hebben.

Zo hebben klanten dozen laten bedrukken die voorzien zijn van een preeg. Pregen is een drukvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een reliëf. Dit reliëf zorgt ervoor dat een afbeelding, tekst of logo letterlijk naar voren komt. Een andere manier om een doos nog bijzonderder te maken is door gebruik te maken van spotlak. Spotlak, of spotvernis is een lak die aangebracht wordt op bepaalde delen van de verpakking. Hierdoor krijgt dit deel een andere structuur, en zo kun je de aandacht makkelijk trekken naar dit onderdeel. Door een gladde of ruwe spotlak aan te brengen verandert de uitstraling van dit deel direct.

De dozen laten bedrukken is een fantastische manier om met je afnemers in contact te komen, dat hebben we al eerder gemeld. Je klanten krijgen namelijk een bedrukte doos binnen en dat zorgt al voor een heel andere indruk dan wanneer een saaie bruine of witte doos binnenkomt. Je kunt met een bedrukte doos écht iets uitstralen!

De oplossingen op maat stoppen niet wanneer klanten de dozen hebben laten bedrukken: het bedrukken van de dozen is niet het eindpunt voor Weststrate. Omdat we beschikken over twee grote magazijnen met meer dan 20.000 palletplaatsen kunnen de bedrukte dozen op afroepbasis opgeslagen worden bij Weststrate. Deze service zorgt ervoor dat organisaties met beperkte opslagruimte toch op grote schaal dozen laten bedrukken. Zo heb je altijd genoeg dozen op voorraad en krijg je de dozen voor de scherpste prijs omdat je grote aantallen kunt bestellen.

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm