Duurzaam

Duurzaam assortiment

Uit ons brede en diepe assortiment zijn er heel veel producten van verpakkingen, dispensers tot kantoormachines die het predikaat duurzaam verdienen. Om het eenvoudig te maken deze producten direct te selecteren hebben we deze producten voorzien van een label. 

Als dit label bij het product staat dan voldoet het product aan diverse eisen/keurmerken zoals bijvoorbeeld Blaue Engel, EU Ecolabel, Energy Star, Europeese Bloem, etc. of is het gemaakt van een duurzaam materiaal.

Uitleg milieu keurmerken

Europese Bloem
Europees ecolabel voor non-foodproducten en diensten, van schoonmaakmiddelen tot kopieerpapier tot toeristische accommodaties. De criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst.

Blaue Engel
De Duitse variant van het Nederlandse Milieukeur. Het label geldt als één van de meest degelijke en vergaande milieukeurmerken.

Nordic Ecolabel
Het officiële milieukeurmerk in Scandinavië en IJsland, ook wel Nordic Swan genoemd. De criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst.

Paper by Nature
Dit keurmerk garandeert een minimale impact op het milieu van de papierproducerende en papierverwerkende industrie.

Hulp nodig bij de juiste keuze van een duurzaam artikel?

Voor iedere divisie hebben we een team van deskundige en ervaren specialisten, een combinatie van accountmanagers en medewerkers op de verkoop binnendienst. Onze accountmanagers maken graag kennis in een persoonlijk gesprek. Op hun persoonlijke pagina's stellen zij zich graag aan u voor.

Hieronder zijn de contactgegevens van de diverse afdelingen te vinden. De verkoopafdelingen op het gebied van verpakkingen, alles voor kantoor en facilitair zijn te bereiken via hun rechtstreekse (mobiele) nummers en e-mailadressen, te vinden op de specialisten pagina.

Duurzaam Assortiment

1 - 28 / 77
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm