Keuzehulp

5 redenen om voor deze bureaustoel te kiezen

De Be Brave bureaustoel kan opgebouwd worden uit losse componenten. De stoel bestaat als het ware uit losse legoblokjes. Het voordeel hiervan is dat losse onderdelen eenvoudig te vervangen zijn mocht dit onverhoopt kapot gaan. De individuele onderdelen zijn daarnaast los gerecycled en afvalscheiding is hierdoor extra eenvoudig. Ook het moderniseren van de stoel is zelfs na jarenlang gebruik hierdoor mogelijk. Door ontoereikende en gedateerde onderdelen te vervangen door de modernere en nieuwere varianten blijft je stoel altijd up to date, de ontwikkeling staat tenslotte nooit stil.

Een bijkomend voordeel van de Be Brave is dat deze burostoel bestaat uit 54% gerecycled materiaal en kan voor 97% worden gerecycled. 
 

Er wordt bewust gekozen voor leveranciers vanuit Nederland, Duitsland en Noord-Italië. Hierdoor is het eenvoudig om controles uit te voeren op het gebied van sociale en ecologische omstandigheden. Binnen de certificeringen ISO9001, ISO14001 en ISO26000 worden de leveranciers zorgvuldig geselecteerd en voortdurend beoordeeld. 

Het gehele productieproces vindt daarnaast plaats in de eigen fabrieken  van Be by Beta in Nederland. Hierdoor hebben de stoelen een "made-in-holland-label" wat een bewuste keuze is op basis van strenge kwaliteit-, milieu- en arbonormen.  Door de productie in Nederland is het gebruik van fossiele brandstoffen en de CO2 uitstoot tot een minimum beperkt. 

De Be Brave kan wel 2 tot 3 levens meegaan. Het is eenvoudig om losse onderdelen als zitting, rug of voet van de kantoorstoel te vernieuwen. De oude onderdelen kunnen volledig gerecycled worden. De Be Brave wordt daarnaast geleverd zonder plastic verpakking. Om de stoel te beschermen tijdens transport wordt de Be Brave beschermd door stoffen hoezen gemaakt van reststoffen uit de fabriek. De stoffen hoezen worden vervolgens retour genomen en weer opnieuw gebruikt.
 

 

Reden 1: Hoger zitten

Waarom?

  • Ruggenwervel staat dan gemakkelijker in de natuurlijke S-curve.
  • Meer ruimte voor de organen zoals maag, darmen en longen.
  • Door meer ruimte voor de longen kun je meer lucht inademen en wordt het bloed zuurstofrijker.
  • Bij actief werk staat het hoofd rechter boven de romp.

Hoe?

De ergonomisch afgeronde voorkant van de zitting zorgt ervoor dat de onderkant van de benen niet wordt afgekneld door de zitting.

Reden 2: Optimale drukverdeling

Waarom?

• De drukbelasting op het zitvlak, het SI-gewricht en onder de bovenbenen vermindert.
• Klachten gerelateerd aan zitten verminderen.
• Een hoog onmiddellijk en blijvend comfort gevoel.

Hoe?

De innovatieve zitting heeft een uitgekiende vorm en is standaard voorzien van een stuituitsparing. Voor extra comfort en hygiëne heeft de zitting ventilerende stof aan de zijkant en een extra comfortlaag tussen schuim en stof.

Reden 3: Optimale ondersteuning in iedere zithouding

Waarom?

• Klachten door zitten minimaliseren.
• Wervelkolom blijft in natuurlijke S-curve.
• Ook de korte rugspieren worden geactiveerd bij een roterende beweging van de rug; de lange rugspieren hoeven hierdoor niet al het werk alleen te doen.

Hoe?

Het mechaniek is zeer eenvoudig in te stellen en aan te passen aan het gewicht van de gebruiker. Om de rug goed te kunnen blijven ondersteunen, is de rugleuning flexibel in alle richtingen

Reden 4: Design your own

Waarom? 

• We willen meer sfeer en kleur in de werkomgeving krijgen.
• Draagt bij aan een fijne werkomgeving.
• Een stoel moet passen bij de uitstraling van een bedrijf.
• Gebruikers voelen zich thuis in de stoel.

Hoe?

De kruisvoet en backtag zijn in diverse RAL-kleuren leverbaar. Stoffering en stiksels kunnen aangepast worden aan de gewenste uitstraling van het
bedrijf.

Reden 5: Bijdrage aan een betere wereld

Waarom?

• We willen de wereld goed achterlaten voor onze kinderen.
• We willen iets terug doen voor de maatschappij.
• We vinden het ontzettend belangrijk dat mensen bewust omgaan met zitten en hun stoel goed instellen.

Hoe?

Deze stoel bestaat voor 54% uit gerecyclede materialen en kan voor 97% worden gerecycled. Verpakkingsloze levering met hoezen gemaakt van
reststoffen is mogelijk. Van elke verkochte stoel gaat €2,50 naar Alzheimer Nederland.

Specialist

Annabel Lampert

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm