Keuzehulp

Hoe zorg ik voor betere akoestiek en meer privacy?

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken. De impact van geluid wordt nog wel eens onderschat. Kantoortuinen zijn vaak druk en zorgen voor veel prikkels. Het grootste deel van kantoorwerkend Nederland werkt binnen een kantoorruimte die gedeeld wordt of open is en dit kan een negatieve invloed hebben op de tevredenheid en prestaties op kantoor door het gebrek aan akoestiek en privacy.

Zeker 90% van de bedrijven heeft geen beleid voor akoestiek, terwijl toch meer dan de helft van de medewerkers zich stoort aan omgevingsgeluid op kantoor. Luidruchtige telefoongesprekken, geklets van collega's en harde ringtones bevinden zich in de top 3 van irritaties.Geluid kan afleiden en zorgen voor fouten, de meest voorkomende klachten zijn concentratieproblemen, frustratie, onrustig gevoel, vermoeidheid en hoofdpijn. Een kantoormeubel dat een oplossing biedt tot akoestiek en privacy kan een oplossing bieden voor deze problemen.

De Hush Phone is een op zichzelf staande 'telefooncel' waarin je slecht één geluidsprikkel hebt: die van de persoon aan de telefoon waardoor je meer energie en ruimte in je hoofd hebt voor andere denkprocessen.

Je kunt het maximale uit je telefoongesprekken halen door deze geconcertreerd en in stilte en prive te voeren in de Hush Phone. De rest van de kantooromgeving wordt hierbij ook niet gestoord door jóuw telefoongesprek. De Hush Phone is gemakkelijk te verplaatsen zonder dat demontage nodig is.

De Hush Work is geschikt voor drukke kantoortuinen. Deze individuele werkplek geeft de mogelijkheid om in stilte en prive werkzaamheden uit te voeren of video conferenties te houden. De Hush Work is ook verkrijgbaar met een zit sta bureau wat direct bijdraagt aan de een goede ergonomie. Ook de Hush Work is verplaatsbaar zonder deze eerste te demonteren. 

De naam zegt het eigenlijk al, alle eigenschappen van de Hush maar de mogelijkheid om 'meetings' te houden. In deze afgesloten vergaderruimte kunt u zich concentreren op een kort overleg of een vergadering. De omgeving heeft daarnaast geen geluidsoverlast door onderling overleg. De Hush Meet is verplaatstbaar zonder demontage en is dus een slimme oplossing voor het creëeren van een vergaderruimte op iedere mogelijke plek.

De Hush Meet Open heeft dezelfde indeling als de Hush Meet maar is een open zitmodule. Door het ontwerp van de Hush Meet Open wordt het geluid gedempt en kunt u zich beter concentreren en efficiciënter werken. Het ontwerp is gemakkelijk toegankelijk om even een kort overleg te houden. 
 

De Hush Large heeft alle eigenschappen van de andere Hush modules maar biedt een groter aantal m2. De Hush Large is als het ware een vergaderkamer op zich. In de Hush Large is het mogelijk om te vergaderen met vier tot acht personen maar kan ook vrij ingedeeld worden als gameroom, ontspanningsruimte, apart kantoor of werkruimte. Het is een nieuwe, stille en privé omgeving binnen een bestaande ruimte. 
 

Voor een minder afgesloten ruimte maar toch een afzonderlijke plek voor overleg of om in rust te kunnen werken is de Cave een prima oplossing. De Cave heeft een uniek design dat gericht is op een oppeper voor alertheid en creativiteit. De Cave is geinspireerd op een grot en zorgt door zijn ontwerp voor een akoestische oplossing die ondanks het open karakter enerzijds prima geschikt is voor drukke kantoortuinen. De ronding van de Cave geeft een gevoel van saamhorigheid en teambuilding, het 'ronde tafel' gevoel.

Het ontwerp van de Treehouse (Double) geeft een geborgen gevoel waardoor je je beter kunt concentreren op het overleg of de werkzaamheden waar je op dat moment mee bezig bent. Het knusse ontwerp van het 'huisje' geeft een gevoel van saamhorigheid en teambuilding waardoor je je beter kunt concentreren op hetgeen dat in het Treehouse besproken wordt.

Naast afzonderlijke werk en vergaderopstellingen hebben we ook diverse akoestische panelen en scheidingswanden in het assortiment. Een akoestisch paneel of een scheiding tussen verschillende werkplekken zorgt voor minder overlast van geluidsprikkels die stress veroorzaken binnen de kantooromgeving. Geluidspanelen kunnen, naast aan de wand of het plafond, ook in een verplaatsbare, verrijdbare variant geleverd worden waardoor de perfecte opstelling gerealiseerd kan worden en galm en ruis tot het verleden behoren

Merken

Anti Stress handboek Sens | Mikomax

Specialist

Annabel Lampert

Accountmanager Projectinrichting

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.4 / 10 - 297 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm