Keuzehulp

4 snelle opruimtips voor een opgeruimde werkplek

Een stapel notities, rondslingerende memoblaadjes, overvolle ordners en nog een stuk of 5.000 mails in je inbox. Je lunch, een koude bak koffie, een snack voor tussendoor. Een pennenbak vol lege pennen en een nietmachine waarvan je toevallig de nietjes nog bij moet vullen… Welkom op mijn werkplek! 

Herkenbaar? Neem jij je ook vaker voor je werkplek geordend te houden? Klinkt een clean desk policy als iets waarvoor je nog heel veel werk moet gaan verzetten. Wij hebben alles in het assortiment om je werkplek opgeruimd te houden. Lees onze opruimtips en jouw werkplek wordt een nette, gestructureerde werkplek!

Bewaar actuele documenten die geprint moeten worden in een ordner of gebruik een office box waarin je onderscheid maakt tussen verschillende documenten. Daarvoor hebben we superhandige producten als archiefdozen, mappen en ordners in alle kleuren van de regenboog. Vergeet vooral niet om je mappen te labelen, voor iedere map hebben wij een passend etiket dat verwerkt kan worden in Dymo en Brother labelwriters. Besluit je een dag thuis te werken? Neem je documenten mee in de Office Box. Zo heb je altijd en overal de belangrijkste documenten bij de hand. Ideaal!

Weg met rondslingerende papiertjes. Het aantal memoblaadjes waarop je een notitie hebt gemaakt, is waarschijnlijk niet meer op één hand te tellen. Zorg dat je altijd een things-to-do boekje (en ééntje is echt voldoende) bij de hand hebt en schrijf hierin al je actiepunten op. Dan heb je het probleem van al die losse papiertjes direct opgelost. Een gemakkelijke opruimtip!

Hoe meer kleine losse spullen, hoe rommeliger je werkplek wordt. Vraag om een ladenkastje zodat je bureauaccessoires die je niet steeds nodig hebt, zoals een perforator of een nietmachine, hierin op kunt bergen. 
 

Ook aan bureauaccessoires en opbergmogelijkheden wordt tegenwoordig veel aandacht besteed. Mooi vormgegeven ladenkastjes, perforators en pennenbakken zorgen ervoor dat de spullen die op je bureau staan aangenaam zijn om naar te kijken. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld eigentijdse collecties van Leitz, Dymo, Durable en Jalema.
 

Je mailbox, een handige uitvinding maar ook de perfecte plek om een flinke chaos te krijgen. Zoek jij ook wel eens hopeloos naar een mailtje? Deze opruimtip is dus eigenlijk een digitale opruimtip: breng structuur aan in je mail en bewaar geen onnodige berichten. Wat je niet meer nodig hebt, gooi je direct weg. Filter op afzender, dan kan je al heel veel reclame en nieuwsbrieven verwijderen. Plaats mail die bij verschillende taken horen in aparte mappen of markeer deze met aparte kleuren, zo kan je gemakkelijk en gericht mail terugzoeken. Durf je mail niet zomaar te verwijderen? Plaats het dan in een aparte map, heb je deze map na een tijdje niet geraadpleegd dan kan je de mail gerust verwijderen. 
 

Een goed voornemen is een begin maar het is onwijs lastig om je werkplek ook opgeruimd te houden. Één drukke periode en je bureau kan zomaar weer vol liggen en begin dan maar eens opnieuw… Probeer te bedenken wat voor jou werkt, en blijf denken aan onze opruimtips. Een andere handige opruimtip: plan iedere vrijdagmiddag een kwartiertje in om op te ruimen, zo begin je maandag op een frisse opgeruimde werkplek. 
Een opgeruimd bureau draagt bij aan een opgeruimd hoofd. Dat werkt een stuk effectiever en zorgt bovendien voor een hogere productiviteit! Dat is toch wat we allemaal willen? Veel succes met onze opruimtips! 

 

Specialist

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm