Keuzehulp

Hoe zorg ik voor betere akoestiek en meer privacy?

Akoestiek en privacy

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken. De impact van geluid wordt nog wel eens onderschat. Kantoortuinen zijn vaak druk en zorgen voor veel prikkels. Het grootste deel van kantoorwerkend Nederland werkt binnen een kantoorruimte die gedeeld wordt of open is en dit kan een negatieve invloed hebben op de tevredenheid en prestaties op kantoor door het gebrek aan akoestiek en privacy.

Zeker 90% van de bedrijven heeft geen beleid voor akoestiek, terwijl toch meer dan de helft van de medewerkers zich stoort aan omgevingsgeluid op kantoor. Luidruchtige telefoongesprekken, geklets van collega's en harde ringtones bevinden zich in de top 3 van irritaties.Geluid kan afleiden en zorgen voor fouten, de meest voorkomende klachten zijn concentratieproblemen, frustratie, onrustig gevoel, vermoeidheid en hoofdpijn. Een kantoormeubel dat een oplossing biedt tot akoestiek en privacy kan een oplossing bieden voor deze problemen.

HushPhone

HushPhone is zoals de naam het al zegt een akoestische telefooncel / belcel, maar dan modern en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze telefooncel op kantoor over een stopcontact en USB poort en een uitklapbare desk die ruimte biedt voor een laptop of notitieblok. Daarnaast wordt de belcel volledig geventileerd. Een telefooncel op kantoor zorgt voor akoestische oplossingen.

HushPhone (booth) is dé plek voor een conference of video call waarbij een geluiddichte ruimte een vereiste is en een akoestische telefooncel op kantoor is een waardevolle toevoeging aan de moderne werkplek dankzij het speelse, moderne design, de glazen deur en de geborstelde stalen details.

Dit akoestische belhokje is de perfecte plaats voor:

  • Privacy tijdens videoconferenties
  • Vertrouwelijke telefoongesprekken
  • Handelsbesprekingen

HushWork

Met de focus op efficiënt werken in alle rust is de hushWork ontworpen. Volledig geventileerd en in alle gemakken voorzien is de hushWork de ideale akoestische werkplek waar werkzaamheden in privacy kunnen worden uitgevoerd.

Deze akoestische werkplek neemt evenveel ruimte in beslag als twee werkplekken en is gemakkelijk te verplaatsen met een pompwagen.

Een eigen plek voor individueel succes!

- Dempt het geluid tot 41 dB
- Verplaatsbaar zonder demontage
- Beschikbaar met zit-sta bureau
- Zeer goede ventilatie

De HushWork is te bewonderen en te testen in onze belevingsshowroom op de Herculesweg, zien we u binnenkort?

HushTwin

HushTwin bestaat uit twee verbonden units, elk met een eigen sofa, bureau, verlichting en ventilatie. Deze unit is breder dan de hushPhone, maar compacter dan de hushWork; beide ‘helften’ bieden de benodigde ruimte om in stilte en privacy te werken. Deze akoestische werkplek is zeer geschikt om in te videobellen of om geconcentreerd werk in te doen. Ook te gebruiken als akoestische telefooncel / belcel / belhokje.

Voor teams die meerdere individuele werkruimtes nodig hebben in een klein kantoor, komt de hushTwin akoestische werkplek goed van pas door het efficiënte gebruik van de ruimte. De akoestische werkplek is daarbij gemakkelijk te verplaatsen wanneer de behoefte op kantoor verandert.

Twee individuele ruimtes samengevoegd tot een unit.

  • Twee ruimtes voorzien van ventilatie, stroommodule en licht
  • Verplaatsbaar zonder demontage
  • Neemt maar 2m2 in beslag
  • Zeer geschikt voor videobellen of als concentratie werkplek

HushMeet

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen of geconcentreerd kunnen werken. Conferentieruimtes en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. Wij weten wat vernieuwende bedrijven nodig hebben. Een akoestische en mobiele vergader cabine biedt hiertoe de oplossing.

HushMeet is eenvoudig te verplaatsen met een pompwagen binnen de ruimte waarin deze staat wat een maximale flexibiliteit en indien nodig extra werkplekken biedt. De mobiele akoestische vergaderruimte is volledig geventileerd wat dit tot een gezonde en aangename werkplek maakt.

De ideale vergaderoplossing!

- Dempt tot 46 dB
- Zeer goede ventilatie
- Verplaatsbaar zonder demontage
- Te personaliseren

HushLarge

Belangrijke vergaderingen verdienen een functionele ruimte! Heeft u momenteel geen geschikte ruimte waar u een formele bijeenkomst of een vergadering in privacy kunt houden? Dan is de hushLarge vergader cabine de perfecte oplossing. Deze losstaande, mobiele en akoestische vergaderruimte is geluidsabsorberend en daardoor kan er een vergadering worden gehouden in stilte zonder dat er gebouwd of verbouwd hoeft te worden.  Het brein ontvangt dan minder geluidsprikkels dan wanneer u vergadert in een open ruimte, waardoor uw focus bij de vergadering ligt en niet ook bij de rest van de omgeving. Dit geeft meer rust in het hoofd.

Deze losstaande akoestische vergaderruimte is verkrijgbaar met airconditioning en een ergonomisch verantwoorde vergadertafel. In de hushLarge vergader cabine is er de mogelijkheid om een tv scherm in op te hangen.

Door de modules is deze losstaande en mobiele vergaderruimte geschikt voor vier tot acht personen. De modules zorgen naast de beschikbaarheid van verschillende groottes ook voor mobiliteit wanneer de kantooromgeving verandert.

Een nieuwe, stille en privé omgeving waarbij de omgeving ook geen geluidsoverlast ervaart.

Belangrijke vergaderingen verdienen een functionele ruimte.

- Mogelijkheid om de ruimte groter en kleiner te maken
- Zeer goede ventilatie, optie met airco
- Powermodule
- Gemakkelijk te verplaatsen

HushMeet Open

De hushMeet Open heeft dezelfde indeling als de hushMeet maar is een open zitmodule. Door het ontwerp van de hushMeet Open blijft de akoestiek in de unit en kan er dus in alle rust overlegd worden zonder dat anderen hier hinder van ondervinden.

In open connectie met anderen.

- Verplaatsbaar zonder demontage
- Dempt het geluid
- Powermodule en licht

HushHybrid

Hushhybrid voor betere videoconferenties en hybride werken!

De hushHybrid is speciaal ontworpen om aan iedere behoefte op kantoor te voldoen. Zo biedt de hushHybrid comfort en een akoestische werkomgeving voor solowerk, voornamelijk tijdens videoconferenties. Het in diepte verstelbare tafelblad garandeert werkcomfort en de ruimte is binnen een paar minuten volledig geventileerd. Hierdoor kan de gebruiker een lange tijd ongestoord en geconcentreerd werken.

De hushHybrid maakt het mogelijk dat iedereen op kantoor over de mogelijkheid beschikt om langdurig ongestoord te (video)bellen. Er zijn verschillende opties aanwezig om het interieur verder uit te breiden met een ophangmechanisme voor een all-in-one computer (of een beeldscherm bevestigd volgens de Vesa standaard) en esthetische LED-wandverlichting aan de zijkanten van het scherm. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker altijd goed zichtbaar is tijdens een videogesprek.

Dankzij het lage gewicht en het kleine formaat kan de hushHybrid voldoen aan de behoefte van vrijwel iedere organisatie. De USB-poorten, het geïntegreerd zitje, de bijgeleverde wielen en de regelbare verlichting zorgt er daarnaast voor dat deze ruimtes erg gebruiksvriendelijk zijn.

Geluidsoverlast is de nummer één ergernis op kantoor. Maar dat is nu verleden tijd. Zo kan er urenlang comfortabel en ongestoord gewerkt worden in deze hybride werkplek, zonder dat andere collega’s hier last van hebben.

Green Walls for Hush

De luchtkwaliteit en de werkervaring op kantoor verbeteren. Dat zijn enkele kwaliteiten van de Green Walls voor hush.

Met ons volledig uitgeruste Green Wall systeem kunt u de buitenpanelen van elke Hush unit bedekken met planten. De groene muur wordt geleverd met een frame, geïntegreerde bloempotten en elektronische irrigatie.  Deze levendige groene muur speelt in op de voordelen van biofilie. Het is een mooie, gemakkelijke en voor de hand liggende manier om buiten naar binnen te halen.

Laat het kantoor ademen. 

Een slechte lucht kwaliteit kan een groot aantal veel voorkomende klachten veroorzaken. Met planten zoals; de Varen, Graslelie, Vioolbladplant en Spathiphyllum wordt de lucht gefilterd. Verder is het systeem zeer makkelijk in gebruik en beschikbaar in drie verschillende maten.

Specialist

Annabel Lampert

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm