Shop
Fellowes

Fellowes, Inc is een wereldwijde fabrikant van kantoorartikelen en oplossingen ontwikkeld ten behoeve van de veiligheid, organisatie en productiviteit op de hedendaagse werkplek. Het bedrijf is in 1917 door Harry Fellowes opgericht en heeft haar huidige hoofdkantoor in Itasca, Illinois USA. In 2017 heefthet bedrijf daarom ook de memorabele leeftijd van 100 jaar gevierd. Het assortiment van Fellowes varieert van kantoormachines tot aan opslag- en archiveringsproducten en een uitgebreide lijn van werkplek accessoires. Alle Fellowes producten kunt u bij Weststrate kopen.

De producten van Fellowes worden ontworpen en geproduceerd volgens de laatste en hoogste kwaliteitsnormen en zijn daarom van superieure kwaliteit. Fellowes maakt bij de productontwikkeling veel gebruik van frustraties en bevindingen vanuit de eindgebruiker. Op het gebied van papiervernietigers is Fellowes wereldwijde marktleider. Het bedrijf staat bekend als de uitvinder van de persoonlijke papiervernietiger en biedt als enige op de markt de gepatenteerde 100% Jam Proof technologie waarmee vastlopen van de shredder definitief verleden tijd is.

oor de presentatie van documenten biedt Fellowes een breed assortiment inbindmachines, lamineermachines en rol- en guillotine snijmachines met toebehoren. Producten variëren voor gebruik thuis bij hobby en knutselen tot professionele machines voor zwaar gebruik op een groot kantoor. Het Fellowes Inspiratieweb biedt de eindgebruiker tal van leuke en nuttige mogelijkheden met een lamineermachine, voor zowel thuis, op school als op kantoor. Fellowes biedt tevens een complete selectie van werkplek gerelateerde producten, inclusief ergonomische bureau accessoires zoals de zit-sta oplossingen, rug- en voetensteunen, polssteunen, beeldschermverhogers, muismatten en meer. Fellowes is tevens de enige leverancier van computer accessoires met Microban antimicrobiële productbescherming.

Lees meer
Fellowes

Fellowes

Mail
Bel
Stuur bericht

Vragen over Fellowes producten of interesse in een aangepaste prijsopgave?

Gerelateerde merken

Alle producten van Fellowes

1 - 28 / 185
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm