Shop
Loctite

Al meer dan 50 jaar excelleert Loctite als wereldleider in betrouwbare lijmen. Onze state-of-the-art productportfolio is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 80 landen en herkenbaar aan zijn uitzonderlijke snelheid, kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak. Consumenten over de hele wereld vertrouwen op Loctite voor snelle, sterke en duurzame oplossingen voor hun lijmklussen.

Loctite Super Glue-3 biedt een compleet assortiment van hoog-waardige, kwalitatieve en innovatieve secondelijmen. De hoogwaardige kracht en snel­heid zijn verbazingwekkend. Loctite kent zijn oorsprong in industriële lijmen, voor zowel luchtvaart- als automobielindustrie. Deze geavanceerde technolo­gieën vormen de basis voor het uitgebreide assortiment Loctite secondelijmen, die instaan voor een kant-en-klare oplossing voor meer dan duizend toepassingen in en om het huis.

Door in 2015 de Loctite 60 seconds, in 2016 de Perfect Pen en in 2018 de Kintsuglue te introduceren, heeft Loctite een antwoord geboden aan de behoeften van de consument rond snelheid en gebruiksgemak.

Loctite, laat je nooit in de steek !

Uiteraard kunt u het complete assortiment Loctite artikelen bij Weststrate kopen.

Loctite

Loctite

Mail
Bel
Stuur bericht

Vragen over Loctite producten of interesse in een aangepaste prijsopgave?

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm