Shop
Satino by WEPA

Als het op hygiëne aankomt, willen klanten en bezoekers van sanitaire ruimtes een betrouwbaar hygiëne-concept, een schone en frisse washroom waarin ze zich prettig voelen. Op kantoren, scholen of onderweg op reis, in kleine of grote sanitaire ruimtes.

Het doordachte frisheidsconcept van Satino by WEPA is perfect afgestemd op de hoge verwachtingen en behoeften van de washroom bezoeker. Een breed assortiment praktische hygiëne(papier)dispensers bieden vernuftig gebruiksgemak tot in de details. Een grote keuze aan hygiënepapieren, luchtverfrissers, zepen, afvalsystemen en wasruimteaccessoires completeert het exclusieve en uitgebreide concept van Satino by WEPA.

Satino by WEPA kent de individuele behoeften van de klant. Daarom bieden de drie productcategorieën maatwerk oplossingen voor elke gelegenheid.. Satino Prestige – Superzacht hygiënepapier van cellulose. Satino comfort – Het origineel, onze bestseller van 100% gerecycled papier.. Satino smart - Innovatieve kwaliteiten, optimaal verpakt. Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Duurzaamheid speel een belangrijke rol bij Satino by WEPA. Er wordt voldaan aan de hoogste ecologische eisen. Hierbij horen ook volgens het FSC®- keurmerk, het EU Ecolabel of de Blauwe Engel gecertificeerde producten.

Satino by WEPA creëert een unieke hygiëne-ervaring in de washroom!

Het complete assortiment is te koop bij Weststrate. Neem snel een kijkje.

Lees meer
Satino by WEPA

Satino by WEPA

Mail
Bel
Stuur bericht

Vragen over Satino by WEPA producten of interesse in een aangepaste prijsopgave?

Gerelateerde merken

Alle producten van Satino by WEPA

1 - 28 / 85
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm