Shop
Smit Visual

Smit Visual – puur vakmanschap! Smit Visual is een vooraanstaand producent van presentatiemiddelen en audiovisuele oplossingen. Ruim 35 jaar leveren zij innoverende producten aan bedrijven en onderwijsinstellingen. Sinds 1978 zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste Europese producenten van presentatieoplossingen, actief in zo’n 25 landen. Aanvullend op ons ruime assortiment bieden wij ook maatwerk oplossingen, die naadloos aansluiten bij de wensen van eindgebruikers. 

Alle producten van Smit Visual zijn eenvoudig bij ons via de webshop te bestellen. Heeft u vragen dan staat onze specialisten voor u klaar. 

Flexibele productie

Smit Visual onderscheidt zich door lokale en flexibele productie. Door de moderne productiefaciliteit van ruim 6.500 m2 zijn zij in staat om snel en efficiënt hoge kwaliteit (maatwerk) presentatiemiddelen als white-en prikborden te maken. Met de inzet van de printfaciliteit kunnen ze in full-colour bedrukken tot een formaat van 120 x 300 cm.

Maatwerk oplossingen Met de jarenlange ervaring in het produceren en leveren van klant specifieke producten ondersteunen ze partners met de mogelijkheid ‘hun eigen stempel’ op de producten te zetten. Met een ruime keuze aan materialen, schrijf-en prikoppervlaktes, kleuren en formaten is haast alles mogelijk! Doe daar nog een schepje bovenop door het product te personaliseren met een full-colour bedrukking naar uw wens, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. We make it visible

Ze begrijpen als geen ander het concept van het presenteren van ideeën en het creëren van levendige presentaties. Wat u ook wilt delen met de wereld, Smit Visual maakt het zichtbaar. Altijd en overal!

Lees meer
Smit Visual

Smit Visual

Mail
Bel
Stuur bericht

Vragen over Smit Visual producten of interesse in een aangepaste prijsopgave?

Gerelateerde merken

Alle producten van Smit Visual

1 - 28 / 201
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm