Shop

Milkshake beker, 300ml/12oz, 90mm, karton, oranje, 'Refresh Yourself' (1000 stuks)

Artikelcode: V452615
Milkshake beker, 300ml/12oz, 90mm, karton, oranje, 'Refresh Yourself' (1000 stuks)
Online voorraad ⬤⬤⬤ Op voorraad
Gratis verzending
67,87 Per doos
( 56,09 ex. btw ) + € 2,30 SUP bijdrage

Verkoopeenheid per doos

De milkshakebeker “Refresh Yourself” is één van de meest gebruikte milkshakebekers in Nederland. Deze beker met een inhoud van 300 ml (= 12 oz) en is, naast milkshakes, ook geschikt voor het serveren van andere koude en warme dranken zoals koffie, thee, chocomelk, frisdranken en water. De bekers hebben een diameter van 90 mm. Een (om)doos bevat 1.000 milkshakebekers.

 

De kwaliteit van deze bekers is karton + PE. Om een kartonnen beker stevig en lekvrij te maken is een coating, van PLA of PE, noodzakelijk. De voor- en nadelen van beide coatings staan hieronder uitgewerkt.

 

PE-coating:
Deze coating wordt gemaakt van aardolie of aardgas. Het grote voordeel van een polyethyleen (PE) coating is dat deze goed gerecycled kan worden waardoor beide afvalstromen (karton & PE) ingezet kunnen worden als grondstof voor o.a. nieuwe koffiebekers. Een ander voordeel is dat er 35% minder karton nodig is om een sterke beker te maken. Hierdoor zijn bekers met een karton + PE-coating ideaal voor bedrijven die recycling, materiaalreductie en/of een gesloten kringloop belangrijk vinden.

PLA-coating:
Deze coating wordt gemaakt van plantaardige grondstoffen zoals suikerriet en maïszetmeel. In een speciale omgeving is deze grondstof (van natuurlijke basis) volledig afbreekbaar. Echter duurt het vergistingsproces lang en kunnen koffiebekers met een PLA-coating niet gerecycled worden. In de praktijk komt het daarom veelvuldig voor dat deze bekers in de verbrandingsoven belanden. Hierdoor is een beker met PLA-coating enkel interessant voor bedrijven die zelf voorzieningen hebben om PLA-coating te vergisten/composteren of een afvalverwerker kennen die een dergelijke voorziening heeft. 

 

Bedrukt Ja
Materiaal Karton/PE
Verpakt per 1000
Kleur Oranje
Inhoud (ml) 300
Diameter (mm) 90
Gratis verzending vanaf 40 euro
Levering binnen 2 werkdagen
Vakkundig advies op maat
Direct leverbaar uit eigen voorraad

Uw selectie

Milkshake beker, 300ml/12oz, 90mm, karton, oranje, 'Refresh Yourself' (1000 stuks)
Artikelcode: V452615
67,87 Per doos
( 56,09 ex. btw )
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm