BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Donkere dagen aanbieding: 20% Korting op Unilux Verlichting bij Weststrate

01-11-2023 - Auteur: Weststrate

Onze webshop biedt momenteel een aantrekkelijke korting van 20% op het gehele assortiment Unilux verlichting. Unilux staat bekend om hun innovatieve benadering van kantoorverlichting, met de focus op productiviteit en welzijn.

Unilux: Verlichting voor de Moderne Werkplek

Unilux, onderdeel van Groupe Hamelin, is toegewijd aan het creëren van verlichtingsoplossingen die de mens in het middelpunt plaatsen. Door samen te werken met experts, ergonomen en oogartsen, biedt Unilux lampen en accessoires die de concentratie en welzijn bevorderen. Unilux is trots onderdeel van Groupe Hamelin, een vooraanstaande producent en leverancier van kantoor-, school- en creatieve papierproducten. Groupe Hamelin is een van de grootste producenten van kantoorartikelen en opbergmiddelen in Europa, wat de betrouwbaarheid en kwaliteit van Unilux-producten verder onderstreept. De dagen worden korter en donkerder dus wacht niet te lang met het investeren in de juiste verlichting voor de perfecte werkomgeving. 

Optimaliseer uw Werkplek

De producten van Unilux zijn niet alleen geschikt voor kantoren, maar ook voor thuiswerkplekken. Of u nu vanuit huis werkt of een professionele kantooromgeving wilt verbeteren, Unilux biedt de ideale oplossingen voor de moderne werkplek. Bezoek onze webshop en geniet van 20% korting op het gehele assortiment Unilux verlichting. Van sfeervolle bureaulampen tot aan vloerlampen, een uitgebreid assortiment aan kantoorverlichting vindt u bij uw kantoorspecialist, Weststrate.

Wacht niet te lang want de actie is geldig tot 31 januari 2024’

Bekijk hier het volledige Unilux assortiment

Volledig assortiment
Volledig assortiment

Sfeerimpressie

1
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.