BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Bedrukte duurzame bekers, flessen en cups

15-06-2023 - Auteur: Annemarie Nieuwdorp

Wij bieden u de perfecte oplossing in het kader van de nieuwe SUP-wetgeving. Herbruikbare bekers, flessen en cups, leverbaar in veel verschillende kleuren,volledig te personaliseren indien gewenst én gemaakt van duurzaam materiaal. 

Bij Weststrate begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven te maken krijgen door de nieuwe SUP-wetgeving. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze producten volledig in lijn zijn met de nieuwe regels. Of het nu gaat om herbruikbare to-go bekers, waterflessen of andere duurzame artikelen, elk product kan volledig worden aangepast aan uw bedrijf. Voeg uw eigen logo, kleuren en branding toe om een unieke uitstraling te creëren die past bij uw merkidentiteit. Niet alleen functioneel maar ook een super leuk cadeau om te geven als relatiegeschenk! 

Daarnaast bieden we flexibiliteit in de bestelhoeveelheden. Onze producten zijn verkrijgbaar in meerdere  formaten, zodat u precies kunt bestellen wat u nodig heeft zonder onnodige verspilling. Of u nu een klein café en op zoek bent naar een alternatief voor wegwerpbekers of uw kantoorpersoneel een gepersonaliseerd cadeau wilt schenken, wij denken graag met uw mee. 

Bij Weststrate streven we ernaar om uw overgang naar de nieuwe SUP-wetgeving zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste producten en het personalisatieproces. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf klaar is voor een duurzame toekomst! 

Op onze site hebben we een kleine selectie van het assortiment online gezet maar neem gerust contact op als u uw gewenste product niet kunt vinden. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden zijn! 

Vraag het uw specialist!
Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.