BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Bespaar tijd en geld met de 2000F palletwikkelaar

12-12-2022 - Auteur: Maikel Simonse

Maak kennis met onze nieuwe palletwikkelaar, de 200F palletwikkelaar

De specialisten van Weststrate denken graag met u mee hoe u uw werk zo goed en efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Daarom introduceren zij graag de nieuwste palletwikkelaar uit ons assortiment aan u. Er zitten een aantal grote voordelen aan het gebruik maken van een palletwikkelaar. Op de eerste plaats helpt het u om te besparen, u bent uiteindelijk voordeliger uit omdat u uw foliegebruik aanzienlijk verlaagt. Uit ons interne onderzoek is gebleken onze nieuwste palletwikkelaar tot wel 50% foliebesparing voor u kan betekenen.

Op de tweede plaats is de palletwikkelaar ergonomisch, door gebruik te maken van de wikkelaar kost het verpakken in folie u geen enkele moeite en verbetert u de werkomstandigheden voor uzelf of voor uw collega’s.

Daarnaast zorgt een palletwikkelaar voor een verhoogde productiviteit omdat het gebruik maakt van een voorreksysteem hiermee wordt zowel tijd als geld bespaard. Op de laatste plaats zorgt het ook voor een kwalitatief voordeel, de pallets worden beter beschermd door de constante wikkelkracht.

Benieuwd of deze wikkelaar ook voor u een passende oplossing zou zijn? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, zij voorzien u graag van een passend advies.

Neem contact op met onze specialist
Neem contact op met Maikel Simonse onze accountmanager verpakkingen.