Nieuws

Beursbezoek: ISE 2019

12-02-2019 - Auteur: Ilona Steffens

Afgelopen week vond de jaarlijkse audiovisuele vakbeurs weer plaats in de RAI in Amsterdam: de Integrated Systems Europe (ISE). Op de ISE laten fabrikanten en leveranciers hun nieuwste snufjes op het gebied van audio, video en systeemintegratie zien. De beurs is voor Weststrate een prachtige mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten binnen de audiovisuele wereld. Zo trokken transparante schermen, 8K schermen, 4K projectoren en de nieuwste interactieve whiteboards direct onze aandacht.

Draadloos presenteren

Naast tal van bijzondere schermen vonden we ook slimme manieren om te presenteren. We kennen al verschillende systemen waarmee het gemakkelijk wordt om draadloos een presentatie te laten zien zoals Barco Clickshare en Lumens Tapshare. Op de beurs zagen we een alternatief van Optoma, QuickCast inclusief handig opbergsysteem voor de draadloze dongels die bij dit systeem horen. Dit handige oplaadstation of zoals de leverancier het zelf noemt, de broodtrommel, zorgt ervoor dat de dongels voor elke presentatie opgeladen zijn en op de juiste plek liggen!

Touchdisplays bij Samsung

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone die te bedienen is door middel van een Touchscreen. Samsung heeft deze technologie nu beschikbaar gemaakt voor grote schermen en dat presenteerde ze op de ISE. Het Touch display biedt hele nieuwe toepassingen voor grote schermen. Bij een leuk voorbeeld dat Samsung presenteerde werd het scherm ingezet bij een autodealer. Klanten kunnen met een paar vegen hun nieuwe auto volledig naar eigen wens samenstellen. Het resultaat; een gepersonaliseerde, nieuwe auto staat direct op het imposante scherm klaar.

Nice meeting you!

Dat is de slogan van Evoko, alles wat dit Zweedse bedrijf aanbiedt staat in het teken van vergaderen. Het bedrijf levert systemen die het reserveren van ruimtes, het bijhouden van agenda’s en het plannen van vergaderingen overzichtelijke en eenvoudig maakt. Op de ISE konden wij kennis maken met de Evoko Liso en de Evoko Pusco. We merkten direct dat deze twee systemen fantastisch intuïtief werken, het reserveren van een ruimte en het plannen van een vergadering wordt je met de systemen van Evoko ontzettend makkelijk gemaakt.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm