Nieuws

Producten efficiënter verpakken? Bezoek Weststrate tijdens de Empack

09-03-2018 - Auteur: Jasja de Bree

Op 10, 11 & 12 april staat Weststrate op de Empack, dé verpakkingsbeurs van Nederland. Op de Jaarbeurs in Utrecht kunt u kennismaken met onze laatste verpakkingsinnovaties en nieuwste referenties. Hierin staan materiaalreductie, verpakkingsefficiëntie, klantbeleving en duurzaamheid centraal. Dit laten wij middels een demonstratie en opstelling op stand F205 tijdens de beurs graag aan u zien. Bestel hier uw gratis toegangskaarten met actiecode: 10277.

Over-verpakken: kan het efficiënter?

Op zoek naar een specifieke verpakkingsoplossing waarmee u kosten bespaart en rendement behaalt? Weststrate is dé specialist op het gebied van verpakkingen. Voor verschillende bedrijven hebben wij het benodigde verpakkingsmateriaal weten te reduceren. Door de geavanceerde wijze van verpakken met hoogwaardige folies is minder verpakkingsmateriaal benodigd, waardoor u onder aan de streep voordeliger uit bent. Tijdens de Empack op onze stand F205 zullen wij een product demonstreren dat is verpakt in hoogwaardige verpakkingsfolie.

Biobased en duurzaam verpakken

Weststrate is al jaren innovatief het gebied van de ontwikkelingen van duurzame verpakkingsoplossingen: dikte-reducerende verpakkingen, composteerbare verpakkingen, biobased verpakkingen zijn enkele voorbeelden daarvan. Op de Empack zullen wij een aantal van deze duurzame verpakkingen demonstreren, waaronder duurzame foodverpakkingen die bijdragen aan de maaltijdbeleving. Deze eco-vriendelijke en stijlvolle verpakkingen zijn een ideale oplossing voor de milieubewuste en geïnformeerde klant van vandaag.
 

Slimme e-commerce verpakkingen

De e-commerce sector heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Op logistiek vlak wilt u ervoor zorgen dat uw producten op een veilige en efficiënte wijze van A naar B gaan. U kunt als bezoeker kennismaken met onze slimme verzendverpakkingen. Fixeerverpakkingen voor elektronica, gekoelde verzendverpakkingen voor de foodsector en plantverpakkingen voor de bloemen- en plantensector worden geïntroduceerd. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden.

De kracht van beleving

Heeft u een product ontwikkeld, maar weet u nog niet hoe dit perfect te presenteren of verzenden naar uw klanten? Wij helpen u graag. Op de Empack zullen wij diverse maatwerk referenties aan u tonen. Denk aan luxe, gepersonaliseerde verpakkingen van een aantal gerenommeerde merken. Wij hebben een verzendverpakking ontwikkeld die aansluit op de webshop- en klantbeleving. Enerzijds is de verpakking functioneel en efficiënt in gebruik, anderzijds draagt de unieke verpakking bij aan de shopping experience. Wilt u zich ook onderscheiden en bent u op zoek naar unieke verpakking voor uw product? Tijdens de Empack ontmoeten wij u graag.

Waar kunt u ons vinden op de Empack?

Tijdens de Empack kunt u ons vinden in hal 1 op stand F205, rechts naast de entree.

Komt u ook?

Wij heten u van harte welkom op onze stand F205 om de mogelijkheden met u door te spreken,
verpakkingen te demonstreren en te onderzoeken wat bij uw bedrijf past.
Gratis toegangskaarten kunt u hier met actiecode 10277 eenvoudig bestellen.

Impressie Empack 2017

Weststrate stand Empack beurs
Weststrate verpakkingsspecialist Empack
Empack verpakkingsbeurs Weststrate
Weststrate verpakkingsspecialist Empack
Plattegrond stand Weststrate op Empack
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm