BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Bezoek Weststrate op de Horecabeurs op 4 & 5 maart in Goes!

19-02-2024 - Auteur: Weststrate

Het is bijna zover! Op 4 en 5 maart zullen wij, Weststrate, aanwezig zijn op de Horecabeurs in Goes. Als uw specialist op het gebied van disposables en facilitaire oplossingen, kunnen we niet wachten om u te verwelkomen bij onze stand en ons veelzijdige assortiment voor de horeca te presenteren. U vindt ons op stand 125. 

De Horecabeurs biedt een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met professionals uit de branche en om de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken. Bij Weststrate geloven we in het belang van persoonlijk contact en daarom nodigen we u van harte uit om langs te komen bij onze stand. Hier kunt u ons team van specialisten ontmoeten, dat klaarstaat om u te informeren over onze producten en diensten en hoe deze kunnen bijdragen aan het succes van uw horecazaak.

Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige disposables, innovatieve facilitaire oplossingen of persoonlijk advies op maat, bij Weststrate bent u aan het juiste adres. Ons doel is om u te voorzien van de beste producten en diensten, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van een succesvolle horecaonderneming. We laten u graag kennis maken met innovaties en vertellen u meer over duurzame alternatieven.

Gratis tickets

Mis deze kans niet om met ons in gesprek te gaan en ontdek hoe Weststrate uw bedrijf kan ondersteunen en verbeteren. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de Horecabeurs in Goes!

Een bezoek aan de Horecabeurs Goes is gratis! Het enige wat u hoeft te doen is een entreeticket aan te maken via https://horecabeursgoes.eticketsysteem.nl/code/902739