Nieuws

BonusPack Navigator is weer leverbaar

12-01-2021 - Auteur: Giovanni Kaijser

Mooi voordeel zo aan het begin van het nieuwe jaar! Bij aanschaf van een BonusPack Navigator kopieerpapier krijg je 10% gratis, dus in plaats van de gebruikelijke 500 vel per pak, krijgt u 550 vel geleverd!

Bovendien krijgt u premium kopieerpapier geleverd, Navigator is het toonaangevende merk voor premium kantoorpapier. Het Ultra high definition papier biedt een verbeterde afdrukkwaliteit, door de toneradhesie en -absorptie te verbeteren, maximaliseert Navigator afdrukresultaten - meer afgedrukte vellen met dezelfde cartridge.

Navigator is gemiddeld 1/3 gladder dan het meeste kantoorpapier. Dit gladdere oppervlak betekent minder toner-/inktverbruik en minder schuren, zodat er minder schade ontstaat aan printers en kantoorapparatuur een langere levensduur kent. Het nettoresultaat is lagere onderhoudskosten (minder vervanging van machineonderdelen) en uiteindelijk lagere kosten per afgedrukte pagina.

Tenslotte betekenen de gecertificeerde prestaties van Navigator dat er eens per 10.000 vellen een storing optreedt, in vergelijking met 5 storingen bij ander papier. Ervan uitgaande dat een papierstoring tot wel 3 minuten kan duren om op te lossen, afhankelijk van het soort kopieer- of afdrukapparatuur dat gebruikt wordt, kan dit worden vertaald naar een aanzienlijke productiviteitstoename.

Pak uw voordeel vandaag nog en kies voor 10% gratis papier met het BonusPack van Navigator!

Ook leverbaar per doos of pallet, zolang de voorraad strekt.

Onze specialist

Giovanni Kaijser

Accountmanager kantoor

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm