BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

De Innovatieve Duurzaamheid van Vepa's Blue Finn Meubilair

21-09-2023 - Auteur: Weststrate

Bij Weststrate zijn we er trots op om dealer te zijn van Vepa Meubilair, een merk dat bekend staat om zijn baanbrekende innovaties op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. In dit nieuwsitem willen we de schijnwerpers richten op een van hun meest opmerkelijke recente ontwikkelingen: het gebruik van Bluewrap-materiaal in hun "Blue Finn" meubilair.

Bluewrap: Een Duurzame Revolutie

Bluewrap is een materiaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor het steriel houden van medische instrumenten in ziekenhuizen. Ieder jaar worden er duizenden kilo's aan dit materiaal gebruikt en wegegooid, dat is natuurlijk zonde. Wat deze stoel zo bijzonder maakt is dat de kunstof rug en zitting voor tenminste 85% bestaat uit gerecycled Bluewrap enna gebruik weer 100% recyclebaar is. . Dit betekent dat het plastic afval omzet in hoogwaardige meubelcomponenten.

Vepa heeft dit ingenieuze materiaal omarmd en er een belangrijk kenmerk van hun "Blue Finn" meubilair van gemaakt. Deze stoel is niet alleen een zitoplossing, maar ook een statement van toewijding aan duurzaamheid. Door Bluewrap te gebruiken in de productie van "Blue Finn" stoelen, vermijdt Vepa het gebruik van nieuw plastic en vermindert zo de belasting van onze planeet. Het gebruik van Bluewrap is slechts een voorbeeld van Vepa's voortdurende streven naar innovatie. Elk stuk meubilair dat ze creëren, weerspiegelt hun toewijding aan het vinden van slimme oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Dit vertaalt zich in duurzame, stijlvolle meubels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Als u op zoek bent naar meubilair dat duurzaamheid, innovatie en kwaliteit combineert, dan is Vepa's "Blue Finn" meubilair een uitstekende keuze. 

Elementen rack Vepa

Het meubilair van Vepa wordt van bijzondere duurzame materialen gemaakt. We kunnen u er natuurlijk alles over vertellen in dit item maar nog liever nodigen we u uit in onze showroom aan de Anodewg. We hebben namelijk het Vepa elementen rack staan, waarin alle materialen waaruit het meubilair van Vepa gemaakt wordt gepresenteerd wordt. Komt u binnenkort een keertje langs voor het  volledige verhaal? 

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over Vepa's "Blue Finn" meubilair en hoe het uw kantoorinrichting kan transformeren met innovatieve duurzaamheid. 

Vepa Blue Finn

1
Neem vrijblijvend contact met ons op
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.