BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Donatie kerststollen aan de Voedselbank Walcheren

17-12-2020 - Auteur: Marjolijn Noordijk

Het jaar 2020 is voor iedereen een enorm bewogen jaar geweest. Weststrate heeft als groothandel veel relaties binnen de horeca maar ook ondernemers die juist nu in deze lockdown hun winkel moeten sluiten. Door alle ontwikkelingen in het afgelopen jaar hebben veel bedrijven en particulieren minder inkomsten gegenereerd of misschien wel helemaal geen inkomsten gehad. Een initiatief als de voedselbank zorgt ervoor dat mensen die het op dit moment nodig hebben toch een fijne maaltijd kunnen bereiden en neemt in ieder geval de zorg of er wel genoeg eten is hiermee weg. 

Bijna één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Door de coronacrisis hebben steeds meer mensen deze hulp nodig. Gelukkig zijn er heel veel initiatieven om dit mooie doel te ondersteunen. Deze periode komt daarom onder andere Radio 538 in actie met de missie: zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen (bron: Voedselbankennederland.nl). 

Weststrate is actief binnen de voedingsmiddelenindustrie en levert voedselgeschikte verpakkingen. Al jaren verzorgen wij de verpakkingen voor Bliek Meesterbakkers, waaronder die voor de ambachtelijke kerststollen. Om de Walcherse gezinnen aangesloten bij de Voedselbank Walcheren te voorzien van een feestelijk extraatje bij het kerstontbijt doneert Weststrate dit jaar voor ieder gezin die een pakket komt halen bij de Voedselbank Walcheren een heerlijke kerststol van Bliek Meesterbakkers. Op donderdag 17 december hebben we de stollen overhandigd en vrijdag 18 december zal iedereen de kerststol in het pakket vinden.  

Er zijn enorm veel mogelijkheden om de voedselbanken te steunen, op dit moment is het mogelijk om mee te doen aan de actie van 538; vraag een nummer aan, start een actie of doneer direct. Maar ook buitenom deze actie kan gedurende het hele jaar de voedselbank gesteund worden middels acties en hieruit voortvloeiende donaties. Met 5 euro help je een gezin bijvoorbeeld een week lang aan voedsel. Help je ook mee?

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2021.

Let op! We hanteren aangepaste openingstijden en leveringen rondom de feestdagen, klik hier voor meer informatie.Vrijdag 25 december (1e kerstdag), donderdag 31 december (oudjaarsdag) en vrijdag 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten.

  • 24 december geopend tot 16.00 uur
  • 24 december laatste uitleveringsdag voor de kerstdagen
  • 25 en 26 december gesloten
  • 29 en 30 december de laatste uitleveringsdagen voor de jaarwisseling
  • 31 december gesloten
  • 1 januari gesloten