Nieuws

Donatie Ronald McDonald Kinderfonds

19-09-2019 - Auteur: Marjolijn Noordijk

Als je ziek bent, wil je je ouders het liefst zo dicht mogelijk bij je hebben. En natuurlijk wil je als ouder je zieke kindje geen minuut alleen laten. Dankzij Ronald McDonald Huizen zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis. Een veilig gevoel. Ook broertjes en zusjes zijn welkom in een Ronald McDonald Huis.

Helaas hebben enkele van onze medewerkers op verschillende momenten gebruik moeten maken van een Ronald McDonaldhuis, soms voor een of meerdere nachten maar ook voor langere periodes. Als geen ander weten wij daarom hoe belangrijk en waardevol de aanwezigheid van dit mooie initiatief is.

We zijn blij dat onze relaties tijdens de opening een donatie hebben gedaan om dit mooie doel te ondersteunen. Uit deze donaties is samen met de inruilactie van het meubilair van Provincie Zeeland een bedrag van € 3250,- gekomen, dit staat gelijk aan ruim 50 nachtzoenen. 

Om te kunnen overnachten in een Ronald McDonaldhuis betalen gezinnen een bedrag van € 15,- per nacht, echter kost een kamer normaal veel meer. Één overnachting staat gelijk aan € 75,- aan kosten. Een donatie van € 60,-  staat dus gelijk aan één "nachtzoen"

Op 24 september was het tijd om deze cheque uit te reiken aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Vrijwilliger Corry van Oosterhout en haar man Koos kwamen hiervoor naar Weststrate om de cheque in ontvangst te nemen. 

Wij wensen het Ronald McDonald Kinderfonds heel veel succes met hun bijdrage aan de zorg voor familieleden van zieke en zorgintensieve kinderen en hopen dat dit mooie doel kan blijven rekenen op veel donaties en ondersteuning in de toekomst.

Op de foto: Krijno Davidse (l), Koos van Oosterhout, Corry van Oosterhout en Rob Jeras (r)

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm