BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Donatie Voedselbank Walcheren

13-12-2021 - Auteur: Weststrate

Het jaar 2021 is voor iedereen een enorm bewogen jaar geweest. Weststrate heeft als groothandel veel relaties binnen de horeca maar ook ondernemers die juist nu in deze lockdown veel hinder ondervinden van de maatregelen. Door alle ontwikkelingen in het afgelopen jaar hebben veel bedrijven en particulieren minder inkomsten gegenereerd of misschien wel helemaal geen inkomsten gehad. Een initiatief als de voedselbank zorgt ervoor dat mensen die het op dit moment nodig hebben toch een fijne maaltijd kunnen bereiden en neemt in ieder geval de zorg of er wel genoeg eten is hiermee weg. 

Bijna één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Door de coronacrisis hebben steeds meer mensen deze hulp nodig. Gelukkig zijn er heel veel initiatieven om dit mooie doel te ondersteunen. 

Weststrate is actief binnen de voedingsmiddelenindustrie en levert voedselgeschikte verpakkingen. Al jaren verzorgen wij de verpakkingen voor Bliek Meesterbakkers, waaronder die voor de ambachtelijke kerststollen. Deze kerststol overhandigen we normaliter jaarlijks aan onze relaties. Net als vorig jaar hebben we dit jaar ook besloten ze te schenken aan de voedselbank. Zodat ook dit jaar de Walcherse gezinnen aangesloten bij de Voedselbank Walcheren voorzien zijn van een feestelijk extraatje bij het kerstontbijt. Op 16 december hebben we de stollen overhandigd en vrijdag 17 december zal iedereen de kerststol in het pakket vinden.  

Er zijn enorm veel mogelijkheden om de voedselbanken te steunen. Met 5 euro help je een gezin bijvoorbeeld een week lang aan voedsel. Help je ook mee?
 

Overhandiging kerststollen aan Wim Martens - coördinator Voedselbank door Krijno Davidse en Rob Jeras

1

Openingstijden feestdagen

Openingstijden showroom en kantoor

Donderdag 23 december   Geopend van 08:30 – 17:00
Vrijdag 24 december  Gesloten
Maandag 27 december    Geopend van 08:30 – 17:00
Dinsdag 28 december  Geopend van 08:30 – 17:00
Woensdag 29 december           Geopend van 08:30 – 17:00
Donderdag 30 december    Geopend van 08:30 – 17:00
Vrijdag 31 december    Gesloten

Vanaf maandag 3 januari 2021 staat ons team specialisten weer voor u klaar.

Leveringen
De periode rond de feestdagen is traditioneel drukker dan anders. Bestel daarom tijdig!

Donderdag 23 december is onze laatste uitleveringsdag voor de kerstdagen. Donderdag 30 december is de laatste uitleveringsdag voor de jaarwisseling.

Heeft u een specifieke vraag over uw bestelling of levertijd? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0118-63 00 00 of info@weststrate.nl