BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Een ergonomische werkplek voor op kantoor of thuis

12-04-2023 - Auteur: Annabel Lampert

Aeris is een bekend merk dat zich richt op het ontwerpen van ergonomische bureaustoelen/krukken die bijdragen aan een gezondere manier van zitten. Steeds meer mensen worden zich bewust van de voordelen van een ergonomische werkplek, daarom zijn wij blij met de Swopper en Muvman in ons assortiment.

 

De Swopper heeft een uniek ontwerp met een beweegbare zitting en flexibele, veerkrachtige voet, waardoor het mogelijk is om te bewegen terwijl je zit. Dit dynamische zitten kan helpen bij het verminderen van rugpijn en het verbeteren van de bloedsomloop, waardoor je productiever en energieker blijft gedurende de dag. Bovendien is de Swopper verkrijgbaar in verschillende kleuren en versies, zodat je de perfecte stoel kunt vinden die past bij je persoonlijke stijl en voorkeuren. Bij ons kunt u terecht voor een basis assortiment, maar wij kunnen ook alle kleuren en versies leveren afhankelijk van uw wens.

De Swopper

1

De Muvman

Naast de Swopper hebben we ook de Muvman Dit is een actieve zit-sta kruk die ook helpt bij het verbeteren van de houding en het verminderen van rugpijn. De Muvman is ontworpen om een gezonde en dynamische zithouding te ondersteunen tijdens het werken op verschillende hoogtes, zoals bijvoorbeeld aan een sta-bureau.

De Muvman is net als de Swopper verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De kruk heeft een gepatenteerde flex-zone technologie waardoor het mogelijk is om te bewegen en te wiebelen terwijl je zit. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de benen en helpt bij het versterken van de rug- en buikspieren.

Dus, als je op zoek bent naar een zit-sta kruk die niet alleen zorgt voor een gezonde zithouding, maar ook helpt bij het actief blijven tijdens het werken op verschillende hoogtes, dan is de Muvman een uitstekende keuze. Bij ons kunt u terecht voor meer informatie over beide producten en kunnen we u helpen bij het vinden van de perfecte zitoplossing voor uw situatie.

De Muvman

1
Onze specialist Annabel
Neem contact op met Annabel Lampert onze accountmanager meubilair.