Nieuws

Een nieuwe vergaderruimte voor Ontop!

21-08-2018 - Auteur: Weststrate

Voor Ontop hebben we een prachtige vergaderruimte opgeleverd. Voorzien van de modernste technologien en de mooiste meubelen is deze ruimte nu klaar voor iedere vergadering!

 

Ontop, een bedrijf dat slimme rookgasafvoersystemen biedt was opzoek naar een nieuwe vergaderruimte. Aan ons de taak om het meubilair en de audiovisuele apparatuur te leveren en te installeren in de nieuwe vergaderruimte.

Onze afdeling kantoorinrichting heeft gezorgd voor een grote vergadertafel centraal in de ruimte. De vergadertafel VPax is van Vepa. Kenmerk is de volledige beenvrijheid. Vepa is 100% Hollands en de partner waarmee Weststrate succesvol projecten aanpakt. Om comfortabel te zitten kozen we voor sledestoelen van Be by Beta. De gekozen kleuren in combinatie met de nieuwe vloer geeft de vergaderruimte direct een frisse uitstraling

Om de vergaderruimte een nette en overzichtelijke uitstraling te geven hebben we ervoor gekozen om een oprolbaar projectiescherm op te hangen. Met zo'n scherm zorgen we ervoor dat de uitstraling van de ruimte niet bepaald wordt door een groot vierkant scherm dat altijd in de ruimte aanwezig is. Met een EH461 installatieprojector van Optoma zorgen we ervoor dat presentaties in Full HD geprojecteerd worden. Ook de deze projector is mooi weggewerkt zodat hij nauwelijks opvalt.

Het kan erg frustrerend zijn om bij een vergadering eerst bezig te moeten zijn om een computer aan te sluiten op een beamer of dat je moet wachten totdat alle systemen opgestart zijn. Doordat we een Barco systeem hebben aangebracht in deze vergaderruimte ben je nu met 1 druk op de knop verbonden met de beamer. Geen installatie van software, geen gedoe met kabels, het Barco systeem doet al het werk.

We wensen Ontop vele fijne vergaderingen toe in de nieuwe vergaderruimte!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm