BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Exclusieve Cashback Actie met Nobo: Bespaar tot €150 op Mobiele Whiteboards!

27-10-2023 - Auteur: Weststrate

Exclusieve Cashback Actie met Nobo: Bespaar tot €150 op Mobiele Whiteboards!

Bij Weststrate hebben we geweldig nieuws voor onze gewaardeerde klanten: we hebben een exclusieve cashback actie lopen in samenwerking met Nobo. Deze geweldige aanbieding is geldig voor Nobo mobiele borden, oftewel whiteboards, en biedt u de kans om tot maar liefst €150 terug te krijgen! Lees verder om te ontdekken hoe deze actie werkt en waarom Nobo mobiele whiteboards zo handig zijn.

Over Nobo:

Nobo is een toonaangevend merk als het gaat om visuele communicatieoplossingen voor zakelijk en educatief gebruik. Ze staan bekend om hun hoogwaardige producten die zijn ontworpen om samenwerking en creativiteit te stimuleren. Nobo-producten worden veelvuldig gebruikt in professionele omgevingen, scholen en universiteiten over de hele wereld.

Waarvoor worden Mobiele Whiteboards gebruikt?

Mobiele whiteboards, zoals die van Nobo, zijn flexibele en veelzijdige tools die in diverse situaties van onschatbare waarde zijn. Hier zijn enkele populaire toepassingen:

  1. Vergaderingen en Brainstormsessies: Mobiele whiteboards zijn perfect voor het visualiseren van ideeën, het maken van aantekeningen en het samenwerken met collega's tijdens vergaderingen en brainstormsessies.

  2. Onderwijs: In het onderwijs kunnen mobiele whiteboards docenten helpen om complexe concepten duidelijk uit te leggen en studenten te betrekken bij de les.

  3. Presentaties: Ze dienen als uitstekende hulpmiddelen voor sprekers en presentatoren om informatie op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier over te brengen.

  4. Planning en Organisatie: Mobiele whiteboards kunnen worden gebruikt om planningen, schema's en to-do lijsten op te stellen, waardoor ze onmisbaar zijn voor organisatie op kantoor.

Cashback Actie Details:

Deze exclusieve cashback actie loopt tot 30 november 2023. U kunt profiteren van de cashback door uw aankoop te registreren op de Nobo-website. Klik op de volgende link om uw cashback eenvoudig te regelen: Nobo Cashback Registratie.

Wacht niet te lang om van deze geweldige aanbieding te profiteren. Nobo mobiele whiteboards zijn niet alleen handig, maar ook van hoge kwaliteit, en met de cashback-voordelen maakt u zeker een verstandige keuze. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Bij Weststrate begrijpen we de waarde van effectieve communicatie en samenwerking in zakelijke en educatieve omgevingen. Met Nobo mobiele whiteboards en deze cashback actie, kunt u uw communicatie naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd uw budget ontlasten. Grijp deze kans en profiteer van deze geweldige aanbieding voordat deze afloopt!

Neem contact op met uw specialist
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.