BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Exclusieve (winter)actie Weststrate & Tork: Gratis dispensers en installatie*

16-10-2023 - Auteur: Wilma Willemstijn

 Weststrate heeft een tijdelijke, exclusieve deal gesloten met facilitair leverancier, Tork. Van 1 oktober tot en met 31 december 2023 kunt u profiteren van deze speciale aanbieding.

Wat houdt de actie in?

  • Gratis Dispensers zonder Service Fee: Bij het afsluiten van een bruikleenovereenkomst met Tork ontvangt u de dispensers geheel kosteloos. Dit betekent dat u zonder extra kosten kunt profiteren van hoogwaardige, betrouwbare Tork dispensers.

  • Gratis Installatie vanaf 25 dispensers: Bij een bestelling van 25 dispensers of meer verzorgen wij de installatie volledig gratis. Zo wordt het opzetten van een efficiënte en hygiënische toiletruimte wel heel eenvoudig.

Duurzaamheid staat centraal bij Tork

Tork is een ware pionier op het gebied van duurzaamheid in de toiletruimte. Hun producten zijn ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en efficiëntie, wat perfect aansluit bij de groeiende behoefte aan duurzamere oplossingen. Als facilitaire specialist zijn we trots om met Tork samen te werken en deze duurzame benadering met onze klanten te delen.

Weststrate, uw facilitaire partner

Bij Weststrate begrijpen we de complexiteit van facilitaire behoeften. Daarom staan we klaar om met u in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om vullingen, dispensers, of een volledige ontzorging van uw toiletruimte, Weststrate is dé partner waar u op kunt vertrouwen.

Mis deze exclusieve kans niet! Neem contact met ons op en ontdek hoe Weststrate en Tork samen met u kunnen bijdragen aan een efficiënte, hygiënische, en duurzamere toiletruimte. Samen streven we naar de beste facilitaire oplossingen.

*op basis van TEP contract  en montage vanaf 25 stuk

Sfeerimpressie

1
Neem contact op met onze facilitair specialist
Neem contact op met Wilma Willemstijn onze accountmanager facilitair.