BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Feestelijke sinterklaas verpakkingen

26-10-2023 - Auteur: Dominique Nijssen

18 November komt Sinterklaas weer aan in ons land en zullen velen klanten op zoek zijn naar de leukste Sinterklaascadeautjes. Als expert op het gebied van verpakkingen hebben wij speciaal voor u het mooiste assortiment aan sint verpakkingen en decoraties samengesteld, zo maakt u ieder cadeau nog leuker om te geven.

5 December assortiment

Door uw producten verpakkingen feestelijk te verpakken maakt u het geven van de cadeaus nog leuker. In onze ruime collectie aan sinterklaasverpakkingen vindt u vele leuke verpakkingsmaterialen zoals Sint decoraties, sint verpakkingspapier, stickers, etiketten en natuurlijk dozen. Naast een ons standaard assortiment kunnen wij ook maatwerk verpakkingen leveren, voor ieder product vinden wij een passende verpakkingsoplossing.

Verzendverpakkingen

In de maanden november en december worden verreweg de meeste online bestellingen gedaan. Zorg ervoor dat u tijdig voldoende verzendmaterialen in huis heeft, zodat u alle bestellingen netjes en veilig kunt verpakken. Van brievenbusdozen en verzendenveloppen voor de kleinere bestellingen tot kartonnen vouwdozen voor de grotere bestellingen in ons ruime assortiment, vindt u alles wat u nodig heeft. Uiteraard moeten de bestellingen ook beschermd worden tijdens het transport. Dit kunt u doen met opvulmateriaal zoals houtwol, opvulchips of luchtkussenfolie. Twijfelt u over welk beschermingsmateriaal u moet kiezen? Onze specialisten staan u graag te woord en geven u advies.

Kerstassortiment bij Weststrate

Na pakjesavond is het niet lang meer tot Kerst! Uiteraard vindt u in ons assortiment ook alles voor de kerstdagen. Benieuwd naar ons kerstassortiment? U leest er alles over in dit nieuwsitem.

Neem contact op met uw specialist
Neem contact op met Dominique Nijssen onze accountmanager verpakkingen detailhandel.