Nieuws

Fellowes LX papiervernietigers nu bij Weststrate

02-04-2020 - Auteur: Petra Jeras

Nieuwste generatie papierversnipperaars van Fellowes

Fellowes heeft in 2020 een nieuwe lijn papierversnipperaars voor kantoorgebruik geïntroduceerd. De LX seriebestaat uit drie P-5 micro-cut papierversnipperaars en deze zijn verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. Vooral de witte shredders zijn opvallend, omdat doorgaans de Fellowes shredders zwart van kleur zijn.

Voordelen van de Fellowes LX shredders

  • Elke LX shredder bevat een Intellibar. Deze stijlvolle lichtstrip op de bovenkant van de shredder toont met verschillende kleuren de status van de shredder. Een rode kleur betekent bijvoorbeeld dat er te veel aan papier tegelijk in de invoeropening gestopt wordt.

  • De shredder telt in real-time het aantal vellen papier dat u wilt versnipperen. Daarbij geeft de shredder aan of u meer of minder vellen papier tegelijk kunt versnipperen. Dit verhoogt de productiviteit en voorkomt het vastlopen van de papierversnipperaar.

  • Alle drie de shredders vernietigen volgens veiligheidsklasse DIN P-5. Deze klasse staat garant voor micro-cut snippers, dit zijn zeer kleine snippers die vrijwel onleesbaar zijn. Dit bekent dat deze LX shredders ideaal zijn voor het vernietigen van zeer vertrouwelijk papier.

  • De 100% Jam Proof technologie voorkomt dat de papierversnipperaar vastloopt, doordat de shredder automatisch extra kracht bij zet als papier dreigt vast te lopen.

  • De SafeSense techniek houdt u als gebruiker veilig, wanneer u met uw hand of vingers de invoer aanraakt stopt de shredder direct.

  • De Intellibar toont aan wanneer de papiervernietiger dient af te koelen.

  • De LX papierversnipperaars staan op vier wielen waardoor de machines makkelijk te verrijden zijn in uw kantoor

Afbeeldingen LX serie

Onze specialist

Giovanni Kaijser

Accountmanager kantoor

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm