Nieuws

Felt stoelen serie uitbreiding

01-04-2021 - Auteur: John Provoost

Felt

De moderne stoelenlijn Felt geeft afval een mooi tweede leven. De gehele kuip van de Felt stoelenlijn is vervaardigd van een nieuw ontwikkeld materiaal van gerecyclede PET-flessen. In de kuip van geperst vilt zijn 60 PET-flessen verwerkt. Het einde van 60 PET-flessen dient dus als basismateriaal voor elke Felt-stoel. Hiermee wordt bewust meegewerkt aan het verkleinen van de ‘plastic soup’. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook nog eens prachtig uit. De stevige kuipconstructie zorgt voor een grote variatie aan modellen. Men kan kiezen voor bijvoorbeeld een subtiel draad-sledeframe of een stoer buis-sledeframe. Elk frame heeft zijn eigen kenmerken en comfort. Daarnaast is de Felt stoel nu ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De binnenzijde van de kuip is lichtgrijs en voor de buitenzijde van het schaaldeel kunt u een kleur naar keuze nemen. En u kunt voor een zitkussen kiezen, deze is in elke denkbare kleur verkrijgbaar. Door het toepassen van verschillende kleuren en het gebruik van een zitkussen wordt de stoel niet alleen comfortabeler, maar ook mooier. De stoelenlijn van Felt is daardoor breed inzetbaar, van kantoorruimte, tot wachtruimte en van teamwerkplek tot woonkamer. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. En na gebruik kan de kuip weer worden gerecycled tot hetzelfde product. Op en top recycling. Hierdoor is deze stoel uitermate geschikt voor projectinrichting en circulaire inrichtingsconcepten. De Felt stoelenlijn hebben wij onder meer toegepast in de projectinrichting bij het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen.

Felt Fine

Felt Fine is een rank vormgegeven stoelenlijn met een zitschaal van gerecyclede PET flessen. Deze slanke stapelbare stoel is gebaseerd op de vormgeving van de Felt-stoel. Het buisframe volgt nauwkeurig het organische gevormde vilten zitschaaldeel. Dit is niet alleen mooi om te zien, maar het maakt ook een compacte stapeling van de stoelen mogelijk. De vormgeving van de zitting is comfortabel van materiaal en zitcontour. De Felt Fine is koppelbaar en daarmee uitermate geschikt als zaal- of evenementenstoel. Uiteraard kan het onderstel geëpoxeerd worden in onze nieuwe trendy kleuren. 

Felt High

Felt High is de barkruk uit de Felt-familie (bestaande uit stoel Felt, Felt High en Felt Fine) en wordt vervaardigd van gerecyclede PET flessen.

Video uitbreiding Felt Fine & Felt High

John Provoost

Accountmanager meubilair
06 53 83 47 52

Annabel Lampert

Accountmanager meubilair
06 53 96 88 40

Michel Westdorp

Verkoop Binnendienst
06 20 73 63 16
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm