BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Graag uw aandacht voor de monitorarmen van Neomounts

14-11-2023 - Auteur: Weststrate

In dit nieuwsitem staat het volgende product in de schijnwerpers: de Neomounts monitor arm. Neomounts staat bekend om zijn uitgebreide assortiment hoogwaardige montageoplossingen, afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de AV- en IT-markt. Laten we de voordelen van de Neomounts monitor arm bespreken en waarom deze een waardevolle toevoeging is aan uw werkplek.

1. Schermgrootte Flexibiliteit: Ondersteuning voor schermen tot 49 inch maakt de Neomounts monitor arm ideaal voor diverse werkruimtes.

2. VESA-Compatibiliteit: Met een VESA-montagesysteem van 75x75 tot 100x100 is deze monitor arm geschikt voor een breed scala aan schermen, waardoor het een veelzijdige keuze is.

3. Ergonomisch Ontwerp: Dankzij de gasgeveerde hoogte- en diepteverstelling kunt u eenvoudig de ideale kijk- en werkpositie instellen.

4. Veilig Verstelmechanisme: Het 180°-stopmechanisme zorgt voor een stabiele positionering, zelfs bij plaatsing nabij muren of scheidingspanelen.

5. Gebruiksgemak: Met een praktische handgreep en quick-release VESA-platen is het aanpassen van uw scherm moeiteloos.

6. Installatiegemak: De topfix klem/doorvoer en optionele muuradapter maken de installatie snel en efficiënt.

7. Kabelmanagement: Houd uw werkplek georganiseerd met het ingebouwde kabelmanagement.

8. Duurzaamheid: Neomounts kiest voor duurzaamheid met een 100% plasticvrije verpakking, wat bijdraagt aan een milieubewuste aanpak.

Waarom Kiezen voor Neomounts bij Weststrate?

Bij Weststrate streven we ernaar om u de beste kijk- en werkpositie te bieden voor maximaal comfort tijdens het gebruik van uw scherm. Onze specialisten staan klaar om extra advies te verstrekken en indien nodig langs te komen voor uitleg. Neomounts heeft zich bewezen tijdens diverse projecten, met tevreden klanten als bewijs van de kwaliteit en functionaliteit van deze monitor arm. De producten zijn zowel in zwart als in het wit verkrijgbaar en snel leverbaar. Investeer in de Neomounts monitor arm bij Weststrate voor een hoogwaardige oplossing die niet alleen aan, maar zelfs overtreft, uw verwachtingen. Comfort, kwaliteit en service komen samen voor de ultieme werkervaring.

 

 

 

 

 

Meer over Neomounts

Uw specialist
Neem contact op met Annabel Lampert onze accountmanager meubilair.