BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Gratis Oxford notitieblokken voor HZ studenten

25-09-2023 - Auteur: Weststrate

Op een zonnige dag aan het begin van het schooljaar stond het Oxford-team op het schoolplein met een grote gele Amerikaanse schoolbus ter promotie van de SCRIBZEE-app. Dankzij de samenwerking tussen Oxford en Weststrate werden er gratis collegeblokken uitgedeeld aan studenten zodat ze konden kennismaken met Oxford-producten en natuurlijk de gratis scan-app genaamd SCRIBZEE. Als u eenmaal de kwaliteit van Oxford heeft ervaren, wilt u niets anders meer! Daarom moedigen we u aan om de producten van Oxford zeker eens te proberen!

Er zijn verschillende Oxford-producten binnen het assortiment van Weststrate. Oxford staat al decennia bekend om zijn hoogwaardige notitieproducten. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle notitieboeken, duurzame schriften of praktische flashcards, Oxford heeft het allemaal. Onze producten zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig papier en duurzame materialen. Dit zorgt voor een plezierige schrijfervaring en zorgt ervoor dat uw notities langdurig bewaard blijven.

Wat Oxford nog specialer maakt, is de SCRIBZEE-app. Deze app is gratis te downloaden en te gebruiken op zowel Android- als iOS-apparaten. SCRIBZEE integreert naadloos met Oxford notitieproducten en biedt een reeks handige functies:

Digitalisatie van notities: Met de SCRIBZEE-app kunt u eenvoudig uw handgeschreven notities scannen en opslaan als digitale bestanden. Dit elimineert het gedoe van het overtikken van notities en zorgt ervoor dat u al uw aantekeningen op één plek heeft.

Organisatie: De app stelt u in staat om uw notities te organiseren in verschillende categorieën en mappen. Dit maakt het gemakkelijk om notities terug te vinden wanneer u ze nodig heeft.

Synchronisatie: SCRIBZEE synchroniseert automatisch met cloudopslagdiensten zoals Google Drive en Dropbox, zodat u toegang heeft tot uw notities vanaf elk apparaat en nooit meer bang hoeft te zijn dat u ze verliest.

Delen en samenwerken: U kunt eenvoudig notities delen met collega's, medestudenten of vrienden, wat de samenwerking vergemakkelijkt.

Oxford notitieproducten en de SCRIBZEE-app vormen een perfecte combinatie voor iedereen die notities maakt. Of u nu een student bent die aantekeningen maakt tijdens colleges, een professional die vergaderingen bijwoont, of gewoon iemand die graag ideeën op papier zet, onze producten en app zullen uw leven gemakkelijker maken. Ze combineren de traditionele schrijfervaring met moderne digitalisering, waardoor uw notities altijd binnen handbereik zijn.