BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Gratis Waterfles of SodaStream bij aankoop van Esselte of Leitz producten

01-11-2023 - Auteur: Weststrate

Bij Weststrate, uw vooraanstaande leverancier van kantoorartikelen, staat duurzaamheid centraal in onze missie. We hebben goed nieuws voor degenen die willen bijdragen aan een groenere toekomst: onze duurzame kantoorproducten van Leitz en Esselte maken het verschil!

Beide merken hebben zich toegewijd aan het ontwikkelen van producten die niet alleen hoogwaardig en functioneel zijn, maar ook een minimale impact op het milieu hebben. Ze streven naar het gebruik van zoveel mogelijk gerecyclede materialen en maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Ons assortiment omvat onder andere ordners, nietmachines, pennenhouders, ringbanden en nog veel meer.

Duurzame kantoorartikelen 

Een uitstekend voorbeeld van hun inzet is de LEITZ RECYCLE serie. Deze serie biedt een breed scala aan essentiële kantoorartikelen in tijdloze basiskleuren. Wat deze serie werkelijk uniek maakt, is dat de producten vervaardigd zijn uit een aanzienlijk percentage gerecyclede materialen, volledig recyclebaar zijn en volledig CO₂ gecompenseerd zijn. Of u nu geïnteresseerd bent in gerecyclede notitieboekjes, herbruikbare mappen of FSC-gecertificeerd papier, wij bieden een divers scala aan duurzame oplossingen om uw kantooromgeving te optimaliseren en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere planeet. Daarnaast presenteren we ook een uitgebreide reeks duurzame producten van Esselte, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en verpakt in duurzame verpakkingen. Een voorbeeld hiervan is de Esselte No.1 Power ordner, met FSC- en Blue Angel-certificaten, 100% recyclebaar en volledig CO₂ gecompenseerd.

Gratis Waterfles of SodaStream

Maar er is meer! Als u Leitz- en/of Esselte-producten aanschaft die deelnemen aan onze actie, ontvangt u een speciale beloning. Bij aankoop van €40* aan duurzame Leitz- en/of Esselte-producten krijgt u na het uploaden van uw factuur een gratis Leitz Cosy Geïsoleerde Waterfles (500 ml). Bij aankoop van €120* aan duurzame Leitz- en/of Esselte-producten ontvangt u na het uploaden van uw factuur een gratis SodaStream Terra. Het uploaden van uw factuur is eenvoudig en kan via deze link.

Onderstaande productlijnen doen mee 

- Leitz Recycle

- Leitz Recycle Nexxt 

- Leitz Premium Recycle 

- Esselte Recycled 

- Esselte CO2 gecompenseerde NO1 

 

*€40 of €120 excl. BTW, of €50,- en €150,- incl. BTW.

Onze kantoorspecialist
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.