Nieuws

Herfst- en kerstinspiratie: haal de magie van het seizoen naar binnen

04-10-2021 - Auteur: Wilma Willemstijn

In de herfst verandert de natuur in een prachtig kleurenpalet. Hoe kunt u de sfeer van dit seizoen nu binnen beter weergeven dan met schitterende herfsttinten en dessins? Dat kan makkelijk met de schitterende milieuvriendelijke dessins, unikleuren en verlichtingsconcepten uit de herfst-en kerstcollectie en van Duni.

Weststrate is al jaren dealer van Duni en samen helpen wij u graag om de juiste sfeer aan tafel te creëren.

Van een intern diner met bewoners tot een gezellig feest met uw klanten of medewerkers. Duni heeft alles wat u nodig heeft om er een onvergetelijke beleving van te maken. En wat nog mooier is, de producten zijn praktisch, zodat uw personeel meer tijd kan besteden aan uw gasten.

Hygiënische servetten en tafellakens bevorderen het welzijn en geven bovendien een extra dimensie aan het comfort en beleving in uw organisatie.  Ze zorgen zowel voor een veilige omgeving als voor kleur en sfeer op tafel.  

Meer sfeer aan tafel met LED. Met onze herlaadbare ledconcepten creëert u helemaal de juiste sfeer op tafel. Praktisch, veilig en kostenbesparend. Verkrijgbaar in verschillende versies, voor ieder concept en elke gelegenheid. Wij bieden u ook een hele range aan bijpassende kandelaars en houders aan.

Ontdek de nieuwe collectie via onderstaande brochure. Wilt u advies op maat? Ons facilitair team staat voor u klaar om u te adviseren over deze producten. En als u een presentatie op locatie wilt, dan regelen wij dat graag voor u.

Enkele voorbeelden van dessins

Wilma maakt graag een afspraak bij u op locatie om de gehele collectie te laten zien, zodat u samen een keuze kunt maken van de dessins die bij uw organisatie het beste passen.

Uw specialist

Wilma Willemstijn

Accountmanager facilitair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 303 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm