BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Hou je hoofd koel op kantoor tijdens een hittegolf

14-06-2023 - Auteur: Weststrate

Met de zomer in volle gang, kan een hittegolf op kantoor een behoorlijke uitdaging zijn. Het is belangrijk om een aangename werkomgeving te creëren waarin je je kunt concentreren en productief kunt blijven, zelfs als de temperaturen stijgen. Gelukkig hebben we een aantal handige tips voor je, waaronder het gebruik van airco's en ventilatoren om de hitte op kantoor te bestrijden.

  1. Creëer een goede luchtstroom: Laten we beginnen met een eenvoudige en effectieve tip: zorg voor een goede luchtstroom in je kantoor. Open ramen en deuren om frisse lucht binnen te laten. Plaats ventilatoren strategisch om de lucht in beweging te houden. Dit helpt bij het afvoeren van warmte en zorgt voor een verkoelend briesje.

  2. Maak slim gebruik van zonwering: Het zonlicht dat door de ramen naar binnen schijnt, kan de temperatuur in je kantoor snel laten stijgen. Gebruik gordijnen, zonneschermen of jaloezieën om direct zonlicht tegen te houden. Hierdoor blijft je kantoor koeler en voorkom je dat de warmte zich ophoopt.

  3. Investeer in een ventilator: Een ventilator is een geweldige optie om de luchtcirculatie te verbeteren. Het zorgt voor een verkoelend effect door de lucht in beweging te brengen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten ventilatoren, waaronder tafelventilatoren, staande ventilatoren en plafondventilatoren. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en vereisen geen installatie. Ventilatoren zijn een kosteneffectieve keuze voor kleine kantoren of individuele werkplekken.

  4. Kies voor een airconditioner: Als de hittegolf aanhoudt en je op zoek bent naar een langdurige oplossing, is een airconditioner een uitstekende investering. Airconditioners koelen de lucht en reguleren de temperatuur in een ruimte. Ze bieden verkoeling en kunnen de luchtvochtigheid verminderen. Bij onze webshop hebben we een breed assortiment aan airco's, die snel leverbaar zijn. Van draagbare airco's tot wandgemonteerde systemen, er is altijd een optie die past bij jouw kantooromgeving.

Verschil tussen airco en ventilator: Het belangrijkste verschil tussen een airconditioner en een ventilator is het koelvermogen. Een ventilator verplaatst alleen lucht, terwijl een airconditioner de lucht daadwerkelijk afkoelt. Een ventilator kan verkoeling bieden door middel van luchtbeweging, maar een airconditioner kan de temperatuur aanzienlijk verlagen. Als je op zoek bent naar een intensere verkoeling tijdens een hittegolf, is een airconditioner de betere keuze.

De warmte kan een uitdaging zijn, maar met de juiste maatregelen kun je je hoofd koel houden en productief blijven. Zorg voor een goede luchtstroom, maak gebruik van zonwering en overweeg de aanschaf van een ventilator of airconditioner. Bij onze webshop vind je diverse opties, waaronder snelle levering van airco's en ventilatoren. Kies de beste oplossing voor jouw kantooromgeving en geniet van een aangename werkomgeving, zelfs tijdens de heetste dagen van het jaar.

Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.