Nieuws

Hygiëne overal doorgevoerd met deze bekerdispensers

07-04-2020 - Auteur: Wilma Willemstijn

Weststrate bekerdispensers 

Hygiëne boven alles in deze tijden, vandaar de toevoeging van twee bekerdispensers aan ons assortiment. Door de inzet van deze bekerhouders behoren rondslingerende bekers voor koude en/of warme dranken in uw kantine tot het verleden. Bovendien kunt u op deze manier handig en hygiënisch een groot aantal bekers in 1 keer opslaan. Er zijn twee varianten toegevoegd aan ons assortiment: een wit kunststof en een RVS uitvoering. 

De witte kunststof bekerdispenser 

Handige dispenser voor bekers met diameters van 58 tot 80mm en een inhoud van 120 tot 300 cc. De houder is gemaakt van wit kunststof en door de montage van deze dispenser naast bijvoorbeeld uw koffiemachine geeft dit geheel een stijlvolle en tevens hygiënische indruk. Een handig design maakt het mogelijk dat u de bekers met een minimum aan kracht uit de dispenser trekt. Deze bekerdispenser wordt aan de muur opgehangen en wandbevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

Per dispenser passen er ongeveer 75 bekers per keer in.

 

De RVS bekerdispenser

De meest verkochte bekerhouder voor aan de muur voor de standaard koffiebeker in Nederland (180 cc/7 oz.). Deze dispenser is uitgevoerd in RVS met uitgifte aan de onderzijde voor alle type bekers met een diameter van 57 tot 73mm. Aan de bovenzijde eenvoudig bij te vullen. Een chique houder naast uw waterkoeler of koffiemachine. De wandhaken en schroeven worden meegeleverd en de dispenser is eenvoudig te plaatsen. Door de stelschroef is het perfect af te stellen.

Per dispenser passen er ongeveer 75 bekers per keer in.

 

Actie GRATIS BEKERDISPENSERS bij aanschaf van zeer scherp geprijsde bekers

Nu bij aanschaf van 2 dozen bekers tegen de nu aantrekkelijke prijs van slechts €45,00 per doos van 2500 stuks (V450813) ontvangt u de witte kunststof bekerdispenser gratis!

De RVS bekerdispenser ontvangt u gratis bij aanschaf van minimaal 5 dozen koffiebekers  (V450813).

Bekers met uw eigen logo/tekst?

Wist u dat Weststrate ook uw bekers eenvoudig kan laten voorzien van uw logo of andere tekst? Lees alles hierover op onze pagina en zie dat u vanaf € 0,013 al een bedrukte beker in huis heeft!  Bij uw order voor 20 dozen bedrukte koffiebekers krijgt u bovendien de bekerdispenser in de RVS uitvoering GRATIS!

Met deze bekerdispenser maakt u de inrichting van uw kantine of ontvangstruimte compleet. Wilt u meer weten over facilitaire producten binnen uw bedrijf? Neem contact met me op en ik vertel u bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor bedrukte koffiebekers met uw logo, toiletinrichting, afvalscheidings- en schoonmaakproducten. Zodat we samen kunnen kijken welke Weststrate producten u het beste in kunt zetten in uw bedrijf. Tot binnenkort!

Onze specialist

Wilma Willemstijn

Accountmanager facilitair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm