Nieuws

In-Felt akoestische producten voor uw werkplek

11-05-2021 - Auteur: John Provoost

In-Felt collectie 

PET vilt – ook wel PET felt genoemd – is een verfrissend nieuw materiaal, dat van gerecyclede PET-flessen wordt gemaakt. Het is zacht, sterk en ontzettend kleurrijk. Daarnaast worden er allerlei akoestische producten van gemaakt. Bij In Zee verwerken ze PET vilt onder andere in panelen, platen, ruimtedelers, lampen en plafondoplossingen. Bij Weststrate hebben we ervoor gekozen de akoestische bureauschermen op te nemen in ons assortiment. Deze akoestische panelen zijn:

-Geluidsabsorberend

-Makkelijk (ver)plaatsbaar

-Duurzaam geproduceerd

 

Solo serie

Solo is een makkelijk te plaatsen bureauscherm dat je direct meer privacy en rust biedt. Met vier zijdes die de omgevingsgeluiden dempen, kun je je optimaal en veilig concentreren tijdens je werk of huiswerk.Solo is makkelijk op te zetten en op te bergen. Daarbij is het ook duurzaam. Deze akoestische oplossing is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De akoestische waarde van Solo bedraagt aw=0,45.

 

Flex serie

Het gemak van deze akoestische oplossing geeft het begrip flexwerken een totaal nieuwe betekenis. Doordat Flex uit- en oprolbaar is en dus makkelijk mee te nemen naar werk, is het met name geschikt als persoonlijk scherm. Flex zorgt voor extra privacy, afscherming en verbetert de concentratie in een hectische omgeving, zoals een kantoortuin maar bijvoorbeeld ook thuis aan de eettafel. Flex-schermen zijn er in diverse hoogtes en kleuren. De schermen zijn duurzaam, gemaakt van gerecyclede PET-flessen en hebben een akoestische waarde van aw=0,45. Custom-made oplossingen behoren ook tot de mogelijkheden.

 

 

Uw specialist

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm