Nieuws

Kustmarathon 2018

18-09-2018 - Auteur: Marjolijn Noordijk

Winactie
Wil jij de kustmarathon vanaf een eersterangs plaats beleven? Doe dan mee aan onze WINACTIE! Je maakt dan kans op een VIP arrangement voor 2 personen waarbij je met een touringcar de hele route van dichtbij meemaakt; de start, het op de voet volgen van de kopgroep voorzien van deskundig commentaar. Onderweg worden enkele korte stops ingelast. Na het bijwonen van de start rijden we naar de doorkomsten Neeltje Jans, Veerse Dam (waar we tevens een lunch nuttigen) en vervolgens naar Domburg, de Zeedijk Westkapelle en de finish in Zoutelande.

Wat moet je doen om kans te maken op bovenstaand arrangement?

  • Volg ons op Instagram en/of Linkedin
  • Like en reageer op onze post met jouw enthousiaste korte reactie
  • Verhoog je winkans door iemand te taggen in een reactie

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze nieuwspagina, Instagram en Linkedin op 25 september.

Weststrate tijdens de kustmarathon
De Westkappelse Diek, de plék waar het feest is tijdens de kustmarathon. Als trouwe sponsor is Weststrate al jarenlang op deze bijzondere plek te vinden. Het hele weekend stroomt het op de dijk over van Zeeuws DNA; muziek, de enige echte Zeeuwse Bolussen en de feestelijke aankleding zorgen voor een extra aanmoediging voor de lopers die vanaf de Dijk de laatste kilometers naar Zoutelande afleggen. Met onze partners streven wij er ieder jaar naar om de Kustmarathon weer als hét ultieme Zeeuwse hardloopevenement op de kaart te zetten. Het enthousiasme waarmee iedereen zijn bijdrage levert maakt ons een trotse sponsor. Sportiviteit en vitaliteit zit in het Weststrate bloed, de manier waarop dit tot uiting komt tijdens dit geweldige initiatief maakt dat wij de Kustmarathon ook dit jaar weer een warm hart toedragen.

We zijn daarom wederom van vrijdag t/m zondag de hotspot op de Dijk en trappen op vrijdagavond af met verlichting tijdens de Light-run. Op zaterdagmorgen fietsen de deelnemers van de MTB tocht onder onze boog heen en zaterdagmiddag staat garant voor een speaker die alle deelnemers zal aanmoedigen en verslag doet van de marathon. Op de zondag gezellige muziek voor alle moedige wandelaars en een heerlijke verse Zeeuwse Bolus van Bliek Meesterbakkers.

Heb je interesse om met je bedrijf deel te nemen aan de sponsoractiviteiten rondom de kustmarathon van 2019 dan nodigen we je graag uit om een e-mail te sturen aan marketing@weststrate.nl onder vermelding van ‘sponsoring Kustmarathon 2019’, we zouden het geweldig vinden om ons team van partners uit te breiden met een aantal nieuwe bedrijven!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm