BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Kustmarathon 2021

04-10-2021 - Auteur: Weststrate

Eindelijk ging er weer een mooi evenement door, wat hebben we allemaal uitgekeken naar deze editie van de Kustmarathon Zeeland toen het vorig jaar helaas door Corona niet door kon gaan.
Oneindig veel hardlopers, wandelaars en mountainbikers namen deze editie deel aan de mooiste en zwaarste marathon van Nederland. Het begon zaterdag veelbelovend, bewolkt maar droog. Helaas moesten de hardlopers daarna toch de regen trotseren. Ook de wandelaars hadden helaas te maken met veel regen en de harde wind, gelukkig verscheen aan het eind van de middag dan toch het lang gehoopte zonnetje. Het mulle opgespoten zand zorgde ervoor dat veel deelnemers het strand het meest pittige stuk van de route vonden, maar deze editie werd ook veelvuldig als de zwaarste genoemd.

Weststrate was ook dit jaar weer van de partij op de dijk van Westkapelle t.h.v. Dijkpaviljoen de Westkaap. De trailers van Wielemaker BV gehuld in Weststrate huisstijl boden een droog onderkomen voor de bands die op zaterdag en zondag alle deelnemers voorzagen van een gezellig deuntje tijdens hun prestatie. Onze speaker loodsde daarnaast iedereen naar de laatste kilometers met zijn motiverende woorden. We feliciteren alle deelnemers met hun prestatie en welverdiende medaille. Vanaf 1 januari 0.00u start de inschrijving van de Kustmarathon Zeeland editie 2022, ben jij erbij?
 

1